Connect with us

Ştiri din Sălaj

Prins băut la volan pe drumurile Clujului


Un sălăjean de 34 de ani a fost depistat pe raza comunei Beliș în timp ce conducea o autoutiliară sub influența băuturilor alcoolice


La începutul acestei săptămâni, un bărbat din comuna Românași a fost oprit de polițiștii clujeni în timp ce rula cu o autoutilitară pe drumul național DN1.

Totul s-a întâmplat luni, în jurul orei 11.40, când poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin – Postul de Poliţie Comunal Beliş au făcut un filtru pe raza comunei Beliş.

În urma cercetărior făcute de oamenii legii, sălăjeanul nostrum a fost depistat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a scos în evidenţă o concentraţie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe acest motiv, sălăjeanul nostru a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Bărbatul din Românaşi se alătură astfel unei liste destul de stufoasă cu şoferi din Sălaj, care au urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Spre exemplu, la finalul lunii trecute, un tânăr din Năpradea a urcat băut la volan şi a aţipit, ajungând într-un gard de pe larginea drumului. Amănunte pe acest subiect, AICI.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj