Connect with us

LIGA I

Autovip Garden Şimleu Silvaniei a debutat cu o victorie în Liga Campionilor. REZULTATELE ECHIPELOR ROMÂNEŞTI în prima etapă din faza grupelor


Gruparea de la poalele Măgurii a învins la două goluri diferenţă formaţia muntenegreană Pruska Mesopromet Franca


În premieră, Autovip Garden Şimleu Silvaniei reprezintă judeţul nostru în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, EMF Champions League.

Formaţia şimleuană a debuat cu puţin timp în urmă la competiţia ce se desfăşoară în Slovenia, la Terme Catez, primul adversar fiind Pruska Mesopromet Franca, grupare din Muntenegru.

Sălăjenii au început mai bine jocul şi au pus de mai multe ori în pericol poarta muntenegrenilor, însă fără efect pe tabelă. La jumătatea reprizei, acest lucru se putea schimba, având în vedere că Autovip a beneficiat de o lovitură de la 7m, după ce Tudor Ulmeanu a fost faultat în careu de portarul advers. Din păcate, însă, lovitura a fost ratată de Alex Turcu, care a nimerit doar bara.

Totuşi, imediat după această ratare, a venit golul lui Flaviu Bărnuţiu care a deschis scorul după un şut puternic din afara careului, acesta fiind de altfel şi scorul pauzei.

În repriza a doua, Cătălin Anghel a dublat avantajul şimleuanilor, după o cursă purtată în banda dreaptă, finalizată cu piciorul stâng.

Mihai Moş putea marca şi el, după o centrare perfectă a lui Anghel, însă şutul său a nimerit bara transversală. Până la urmă, s-a făcut 3 – 0 pentru Autovip, după ce acelaşi Cătălin Anghel a marcat după o centrare primită de la Lupo Lorand.

Nu acesta avea să fie scorul final, deoarece muntenegrenii au reuşit să înscrie golul de onoare la ultima fază a meciului.


Autovip Garden Şimleu Silvaniei – Pruska Mesopromet Franca (Muntenegru) 3 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Flaviu Bărnuţiu şi Cătălin Anghel (2)


Rezultatele celorlate echipe româneşti în prima etapă din faza grupelor:

Coriolan Bacău – Mexicans (Israel) 2 – 0

Borussia Hermannstadt Sibiu . On Gal Hyundai (Israel) 1 – 3

FC Boromir Râmnicu Vâlcea – FC Ecolux (Republica Moldova)  0 – 0 (1 – 3 la 7 metri)

Tanzmannschaft Bucureşti – MFK Karampana (Muntenegru) 5 – 0

JSB Sibiu – Baqa al-Gharbiyye (Israel) 6 – 2

Danco Pro Bucureşti – Dinamo Calabria (Italia) 6 – 0

MAV Sports Timişoara – Lovehunters Hunterek (Ungaria) 4 – 1


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I