Connect with us

FOTBAL

Un fost jucător din Liga a IV-a s-a stins din viaţă la doar 41 de ani


Legitimat în tinereţe la LPS Satu Mare, Gabriel Sălcudean a fost jucător şi în Sălaj pentru formaţia Gloria Bobota. Fiind un mare iubitor al sportului, bărbatul stabilit la Şimleu Silvaniei era şi un fan înfocat al echipei HC Zalău, Gabriel fiind nelipsit de la partidele disputate de gruparea condusă de Gheorghe Tadici la Sala Sporturilor din Zalău


Gabriel Sălcudean era originar din judeţul Satu Mare, mai exact din satul Horezu Mare (comuna Supur).

Tot în judeţul vecin a început şi fotbalul, la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare.

De ani buni, însă, el s-a stabilit la Şimleu Silvaniei şi era angajat la o cunoscută societate comercială ce oferă servicii de televiziune digitală prin satelit.

Localnicii sunt că Gabriel era un om cumsecade, un om corect, un om muncitor şi care îşi ajuta aproapele.

Chiar dacă a ajuns în Sălaj, Gabriel nu putea sta aproape de activitatea sportivă, astfel că tânărul din Satu Mare s-a legitimat la echipa de fotbal Gloria Bobota, ce activa în Liga a IV-a.

Din lipsă de efectiv, în timpul sezonului 2016 – 2017, formaţia din Bobota s-a desfiinţat, iar fostul jucător de la LPS Satu Mare nu a mai intrat în circuit.

Un fan înfocat al echipei HC Zalău

Cu toate acestea, el a rămas aproape de fenomenul sportiv, fiind aproape meci de meci la întâlnirile disputate de HC Zalău la Sala Sporturilor.

De multe ori, prezentă la fost şi fetiţa sa, care a avut onoarea de a poza cu aproape toate handbalistele de la echipa pregătită de Gheorghe Tadici.

Totodată, Sălcudean era un fan înfocat al Stelei, dar a fost prezent şi la multe meciuri disputate la Cluj-Napoca de CFR.

Din păcate, de mai bine de o jumătate de an, el a fost chinuit de o boală necruţătoare.

Deşi a fost optimist, nu a putut învinge boală, astfel că în cursul zilei de miercuri acesta s-a stins din viaţă pe un pat de spital din Cluj-Napoca.

Această dramă vine la nici cinci luni de când o altă persoană din Şimleu Silvaniei a urcat în Ceruri, la vârsta de 40 de ani. Vezi AICI amănunte despre acest subiect.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL