Connect with us

LIGA I

Autovip Garden Şimleu Silvaniei şi-a aflat adversarii din Liga Campionilor. PROGRAMUL MECIURILOR


Vicecampioana Sălajului a fost repartizată în Grupa J din cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa, alături de adversari din Kazakhstan, Muntenegru şi Israel


Deşi în campionatul judeţean, Autovip Garden Şimleu Silvaniei a ocupat doar poziţia secundă, fiind în spatele celor de la Dia Guard Divino, şimleuanii au făcut o figură frumoasă la Campionatul Regional de la Arad, acolo unde s-a clasat pe locul 1, după ce a trecut chiar de campioana Sălajului în finală.

După acea performanţă, gruparea de la poalele Măgurii va reprezenta în această perioadă, în premieră, judeţul Sălaj în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, este vorba de Liga Campionilor.

Competiţia se desfăşoară în Slovenia, la Terme Catez, în perioadaiar alături de Autovip Garden, alte 7 echipe româneşti sunt prezente la această competiţie, este vorba de MAV Sports Timișoara, Juventus Sibiu, FC Boromir Râmnicu Vâlcea, Danco Pro București, Borussia Hermannstadt Sibiu, Tanzmannschaft București și AS Coriolan Bacău.

Aseară, a avut loc şi tragerea la sorţi a fazei grupelor, iar formaţia sălăjeană a făcut parte din urna a treia şi a fost repartizată în Grupa J, alături de FC Mobile Service (Kazakhstan), Prusk Mesopromet Franca (Muntenegru) şi Zenit Nord (Israel).

Să spunem că Autovip Garden Şimleu Silvaniei va debuta azi în EMF Champions League, de la ora 12.00, primul adversar fiind echipa din Muntenegru.

Pe această cale, nu putem decât să le urmăm baftă şimleuanilor.

Cei care doresc să urmărească partidele grupării sălăjene, o pot face accesând link-ul următor –>  https://www.youtube.com/channel/UCPffV6AiSNwet6Om-7P2YJA


Grupa J

FC Mobile Service (Kazakhstan)

Pruska Mesopromet Franca (Muntenegru)

Autovip Garden Simleu Silvaniei 

Zenit Nord (Israel)

Joi, 06.09.2018

Ora 12:00: Autovip Garden Simleu Silvaniei – Pruska Mesopromet Franca (Terenul 6)

Ora 17:00: Autovip Garden Simleu Silvaniei – FC Mobile Service (Terenul 5)

Vineri, 07.09.2018

Ora 12:00: Autovip Garden Simleu Silvaniei – Zenit Nord (Terenul 6)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I