Connect with us

Ştiri din Sălaj

Gest nobil: O femeie a găsit pe stradă un portofel plin de bani şi l-a predat poliţiei


Femeia din Zalău a găsit bunul pe o stradă din oraşul Cehu Silvaniei şi imediat s-a dus cu el la poliţie


Vremurile se schimbă şi în prezent am ajuns să trăim într-o lume în care cele mai anormale lucruri au ajuns să fie la ordinea zile, precum urcatul la volan băut sau consumul de stupefiante. Astfel, gesturile nobile sunt tot mai rare, din păcate, iar faptele bune le regăsim cu greu.

Totuşi, la începutul acestei săptămâni, o femeie din Zalău a ieşit în evidenţă, FĂRĂ să comită vreuna dintre faptele de mai sus, ci printr-un gest, demn de apreciat şi de lăudat.

Astfel, luni, 3 septembrie, în jurul orei 18.00, zălăuanca a găsit un portofel plin de bani, pe strada Piaţa Trandafirilor din Cehu Silvaniei.

Aceasta nici nu a stat pe gânduri şi imediat a plecat cu bunul găsit pentru a-l preda poliţiei, în speranţa că posesorul îl va putea recupera de acolo. Pe lângă suma mare de bani, în portofel era şi un prospect cu informaţii despre medicamente.

Prin urmare, persoana care a pierdut acest bun, îl găseşte la sediul Poliţiei Oraşului Cehu Silvaniei. Poliţiştii i-au mulţumit femeii pentru gestul său şi pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi merită aprecierile tuturor pentru acest gest.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj