Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “În meciul cu CSM Bucureşti încercăm să ne apropiem de valoarea adversarului, pentru public”


Antrenorul Zalăului nu îşi face mari speranţe pentru primul joc din campionat, în care echipa sa se va duela cu campioana României, însă Tadici speră într-o evoluţie cât mai bună a echipei sale


HC Zalău are parte de un debut dificil în noul campionat şi încă din prima etapă urmează să se dueleze cu CSM Bucureşti. În meciul cu campioana României, Tadici nu îşi face mari iluzii, având în vedere diferenţa mare dintre cele două echipe, însă speră ca HC Zalău să se apropie cât mai mult de valoarea adversarului pentru a-i mulţumii pe spectatorii zălăuani care vor veni la meci.

“Întâlnim o multinaţională, care are în lot jucătoare foarte valoroase. O jucătoare de la CSM Bucureşti câştigă un salariu cât 10 jucătoare de la noi sau chiar mai multe. Fair-play-ul ne obligă să jucăm şi să ne apărăm şansele, dar nu ne facem iluzii foarte mari. Pentru public încercăm să ne apropiem de valoarea adversarului şi să facem un meci cât mai bun, dar este foarte dificil. CSM Bucureşti are 16 jucătoare în lot care pot juca în orice secundă. S-au întărit foarte mult şi în această vară . Practic, pentru noi campionatul începe din etapa a II-a. În cele trei etape din luna septembrie, plus a patra din prima săptămână a lunii octombrie încercăm să obţinem cât mai multe puncte. Ar fi bine să obţinem două victorii, iar dacă putem obţine mai mult ar fi extraordinar. Important ca jucătoarele cu probleme să îşi revină şi vom vedea ce va fi. Este clar că ne aşteaptă un campionat foarte greu, dar probabil de anul viitor această pleiadă de jucătoare tinere vor creşte şi vom putea emite din nou pretenţii la primele cinci locuri”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Partida dintre HC Zalău şi CSM Bucureşti se dispută duminică, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL