Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi sălăjeni au furat aproape 50 de telefoane mobile într-o singură noapte!


În noaptea dintre 14 spre 15 august, doi tineri din comuna Românaşi au pătruns într-un magazin de pe raza judeţului de unde au sustras nu mai puţin de  44 de telefoane. La mai puţin de două săptămâni, hoţii au fost prinşi şi au fost reţinuţi cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat


În cursul zilei de joi, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, doi bărbaţi de 28 şi 36 de ani, din comuna Românaşi, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

“Din probatoriul administrat s-a stabilit că, în noaptea de 14 spre 15 august, aceştia au pătruns într-un magazin de comercializare a telefoanelor mobile, de pe raza judeţului, de unde au sustras patru telefoane noi şi 40 de telefoane folosite. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 8300 lei, din care s-au recuperat, până în prezent, bunuri în valoare de 1.750 lei (două telefoane noi şi trei folosite)”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cei doi tineri au fost reţinuţi ieri şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

Vineri, aceştia urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a celor doi tineri din Românaşi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj