Connect with us

HANDBAL

HC Zalău începe sezonul cu patru portari în lot!


Paula Teodorescu, Raluca Kelemen, Cristina Lung şi Adina Sabău vor fi portarii lui HC Zalău în noul campionat, însă cel puţin în tur, doar primele trei vor putea să apere poarta grupării de sub Meseş


Chiar dacă după terminarea campionatului trecut, Paula Teodorescu anunţa că pleacă de la HC Zalău, în cele din urmă “portăriţa” a revenit asupra deciziei şi a semnat o nouă înţelegere cu formaţia sălăjeană.

Totodată, în această vară, Tadici a transferat-o la Zalău şi pe tânăra Cristina Lung de la SCM Craiova.

Din lotul de anul trecut, la echipă au mai rămas alţi doi portari, este vorba de Raluca Kelemen şi Adina Sabău.

Kelemen a participat cu Naţionala de tineret la Campionatul Mondial din vară, unde a avut evoluţii bune şi a arătat că poate fi o variantă bună pentru sezonul ce stă să înceapă, însă Adina Sabău rămâne sub semnul întrebării.

Ea mai are contract cu HC Zalău, dar deocamdată nu poate ajuta echipa din cauza unei accidentări.

“Portăriţa” zălăuană a fost accidentată o bună perioadă de timp, iar în această vară a făcut recuperare pentru tonus, însă tot nu şi-a revenit complet.

În aceste condiţii, ea nu a fost în cantonament cu echipa şi nu a fost folosită la niciun amical, astfel că chiar dacă Zalăul are patru portari în lot, în turul de campionat Tadici se va putea baza doar pe Paula Teodorescu, Raluca Kelemen şi Cristina Lung.

“Vom rămâne cu patru portari. Şi Adina Sabău este legitimată, dar ea nu este nici acum refăcută şi este greu să risc şi să o introduc în teren. Nefiind refăcută şi neparticipână la meciurile de pregătire este clar că pentru turul de campionat nu vom putea conta pe ea”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean, care în acestă săptămână a apărut JOI, 30 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL