Connect with us

ATLETISM

Pentru prima dată Simona Maxim o învinge pe Paula Todoran!

Paula Todoran a abandonat, dar prietena şi rivala Maxim spune că cea mai bună atletă nu ştie că piardă

 

 Stadionul Dinamo a găzduit ediţia din acest an a Campionatului Naţional de atletism destinat seniorilor. Judeţul Sălaj a fost reprezentat de doi sportivi este vorba despre Paula Todoran şi George Guşet. Pe lângă ei, o altă sălăjeancă a participat la competiţie însă, nu sub culorile cluburilor din Sălaj. Este vorba despre Simoma Maxim, legitimată la CSM Oneşti. Atleta a reuşit să se claseze pe podium cu un timp nu foarte bun.
“Am ştiut că voi lua medalie, mai ales că la start am fost doar nouă concurente. Nu am scos cel mai bun timp, deoarece nimeni nu a alergat la timp, toate am alergat pentru medalie. Mai mult de atât patru dintre ele chiar au abandonat competiţia, probabil căldura fiind unul dintre motive. Oricum a fost greu, deoarece a fost o căldură insuportabilă, iar după cum se ştie Stadionul Dinamo se află amenajat într-un loc unde nu este deloc umbră. Mă bucur că am câştigat o medalie, la fel cum s-a întâmplat la ediţia precedentă când am ieşit tot pe locul trei. Vreau să spun că, chiar dacă am câştigat o medalie, la finalul competiţiei am fost certată de antrenorul meu, care avea aşteptări mult mai mari iar la pregătirea mea trebuia să câştig o medalie mult mai strălucitoare”, ne-a declarat atleta Simona Maxim.
Cea care a reuşit să se claseze pe primul loc a fost Mihaela Prundus, sportiva cu dublă legitimare CSU Cluj-Napoca şi CSM Zalău, iar locul doi i-a revenit atletei Nicoleta Petrescu, de la CS Rapid Bucureşti.

 

Se pare că de când a părăsit Zalăul pentru CSM Oneşti, Simona Maxim a devenit principala rivală a Paulei Todoran sportiva legitimată la CSM Zalău. Putem spune că atenţia mai mult acordată Paulei de către antrenorul Mirel Seişanu a făcut-o pe Simona Maxim să renunţe la clubul zălăuan în detrimentul grupării din Oneşti. “Nu ştiu exact ce s-a întâmplat cu Paula, din punctul meu de vedere nu este prea antrenată, deoarece nu a putut face faţă cursei. Oricum, de la început i-am zis antrenorului meu – Augustin Barbu că dacă voi fi în faţa Paulei, ea va abandona cursa. Ştiam că nu va suporta niciodată ca eu să termin în faţa ei. De exemplu, la Campionatul Naţional Universitar de la Cluj-Napoca a fost învinsă de alte sportive şi totuşi nu a abandonat cursa, a continuat să alerge, însă, de data aceasta dacă am fost eu în faţa ei a renunţat. Antrenorul Mirel Seişanu a declarat acum ceva timp că eu nu o voi învinge niciodată pe Paula, ei bine se pare că roata se mai învârte”, ne-a declarat Simona Maxim. 

 

În această perioadă, atleta legitimată la CSM Oneşti se află în cantonament la Piatra Arsă unde se pregăteşte pentru “naţionalele” de semimaraton, unde are ca obiectiv medalia de aur. “Vreau să câştig medalia de aur deoarece îmi doresc să particip la Mondiale. Tocmai de aceea voi sta timp de cinci săptămâni în pregătire, la altitudine, deoarece vreau să fiu în formă bună” a încheiat atleta.

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. necunoscut

  21 July 2012 at 17:15

  zi-le maxxx 🙂

 2. popic

  24 July 2012 at 23:30

  Rusinos ca acordati atata atentie acestei patachine carte se tot lauda, dar la final o da la intors !!! Ba merga la mondiale, ba nu merge, ba merge la Olimpiada -asa cum zice ea, dar se merge la Jocurile Olimpice- ba doreste o medalie mai stralucitoare dar, abandoneaza! peste toate, sa se adreseze in acest mod fostei ei colege, este descalificabil! Acuma vrea din nou la Mondiale! Poate inca n-a aflat baremul de participare! astea sunt vise de noaptea mintii acestei fandosite si marelui ei antrenor barbu! Iar sa te adresezi in acest fel unei foste colege -care are performante cu mult superioare, este total descalificabil! Dar, acesta este “omul”!!!

 3. adriana

  9 August 2012 at 22:02

  pentru popic asta care habar nu are despre ce vorbeste.in primul rand simona la ora actuala este mai buna decat paula.doi-simona anul trecut sa calificat la mondiale de cros,avea tot dreptul sa participe,au hotarat altii sa nu mai plece.simona este o atleta mai mare decat paula.iar de antrenorul ei nici nu mai deschide gura,pentruca seisan nui ajunge cu performanta lui nici la degetul mic al lui Barbu! plus ca si el si paula sant doi ratati si doi mincinosi si doi prefacuti! simona nu a declarat ca merge la olimpiada ,a declarat ca isi doreste! paula a declarat cu antrenorul ei destept ca este candidata olimpica.probabil ei sau declarat asa,pentru ca sant doi destepti,care au scris acest comentariu al lui popic!rusine sa va fie nesimtitilor,si asa va ajuta Dumnezeu precum meritati!scarbosilor!

 4. tot popic

  13 August 2012 at 15:20

  Draga adriana, sarmana fiinta oropsita cu veleitati de scrib (in numele tau,sau al altcuiva ), fa bine si pune mana pe carte, apoi scrie ! intradevar cea in discutie este MARE!!!, si mare-i este si antrenorul, managerul (si ce altceva o mai fi) macar prin prisma implicarii lui in barfe si vorbe de maidanez! se pare ca la sta se mai pricepe, ca la atletism de performanta, mai va…in rest, lasa comparatiile pe seama altora si vezi-ti de necazurile tale, ca sunt sigur ca ai !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ATLETISM