Connect with us

HANDBAL

Meciurile din Liga Naţională de handbal feminin nu se mai văd  la Digi Sport şi Telekom!


În noul sezon, doar pe TVR vor mai putea fi văzute meciuri în direct, însă doar câte două partide pe etapă


 În ultimii ani, tot mai multe meciuri din Liga Naţională de handbal feminin s-au putut vedea la TV, iar posturile care au transmis partidele cele mai importante din campionat au fost Digi Sport, Telekom şi TVR. Cele trei posturi s-au arătat interesate să transmită meciuri şi în sezonul 2018 – 2019, însă Digi Sport şi Telekom au făcut o ofertă pe care au diminuat-o cu 100.000 de euro, propunere cu care nu a fost de acord Federaţia Română de Handbal.

TVR a făcut o ofertă similară cu cea de anul trecut pentru două opţiuni şi meciurile echipelor naţionale, astfel că a rămas singura televiziune care va transmite meciuri în campionatul ce va începe la final de săptămână. Din sezonul 2018 – 2019, atât la feminin, cât şi la masculin vor fi transmise doar câte două partide, faţă de 6 – 8 meciuri pe etapă (feminin şi masculin) câte au fost în stagiunea trecută pe cele trei posturi.

Parteneriatul dintre FRH şi Digi Sport a durat 9 ani, iar cel cu Telekom s-a întins pe durata a doi ani. Astfel, tot ce înseamnă handbalul intern şi echipele naţionale se va vedea în sezonul următor la TVR, în timp ce meciurile din Liga Campionilor şi Cupa EHF rămân în continuare la DigiSport şi Telekom Sport.

Să mai spunem că în prima etapă din Liga Naţională de handbal feminin vor fi transmise două partide pe TVR. Este vorba de confruntarea dintre SCM Craiova – Dunărea Brăila, care are loc sâmbătă, ora 17.30 şi de jocul dintre HC Zalău – CSM Bucureşti ce se dispută duminică, de la ora 17.30.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL