Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după turneul de la Zalău: ”Sunt mulțumit de tonusul echipei. Avem mai multe plusuri decât minusuri”


Tehnicianul formației zălăuane s-a declarat în mare parte mulțumit de jocul echipei sale și de rezultate, dar spune că HC Zalău mai are aspecte de îmbunătățit până la începerea campionatului


Cu o săptămână înainte de startul Ligii Naționale, HC Zalău a reușit să câștige turneul amical Cupa ”Consiliului Județean Sălaj”.

La ultimele partide de verificare, formația zălăuană a obținut trei victorii cu CSM Slatina, Universitatea Cluj, dar și SCM Craiova, deținătoarea Cupei EHF.

Jocul Zalăului a arătat mai bine față de precedentele partide de verificare, iar acest lucru l-a mulțumit și pe Gheorghe Tadici. Tehnicianul formației sălăjene spune însă că echipa sa mai are de pus la punct anumite aspecte până la începerea campionatului.

În pregătirea de vară am încercat să ridicăm cât mai multe jucătoare la pretenţiile şi cerinţele Ligii Naţionale. Avem cele mai multe jucătoare sub 20 de ani, iar în această situaţie este dificil.În celelalte turnee şi jocuri de pregătire am dat timp de joc tocmai în ideea de a valorifica jucătoarele tinere. Sigur, fiind ultimul turneu şi fiind pe ultima porţiune de pregătire, fiecare încearcă să crească şi să fie într-o formă sportivă bună. Este motivul pentru care am ţinut-o în teren şi pe Paula Teodorescu, care în ultimele două turnee nu a jucat. La fel şi Panici, care în turneul de la Vâlcea şi primele două partide de la Zalău nu a jucat, fiindcă se mai resimte în urma unei entorse.Sunt mulţumit de tonusul echipei. Sunt mai multe plusuri decât minusuri şi până la începerea campionatului vom încerca să mai remediem din aceste minusuri”, a spus Gheorghe Tadici, după turneul de la Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL