Connect with us

HANDBAL

FOTO. HC Zalău a câștigat Cupa ”Consiliului Județean Sălaj”. REZULTATE și CLASAMENT


La ultimul turneu de pregătire, gruparea antrenată de Gheorghe Tadici a reușit trei victorii din tot atâtea meciuri și s-a clasat pe primul loc, în fața celor de la SCM Craiova, ”U” Cluj și CSM Slatina


Dacă la celelalte turnee amicale din această vară, jocul Zalăul a cam ”scârțâit”, iar rezultatele pozitive au fost destul de puține, la ultimul turneu de pregătire, HC Zalău a arătat mult mai bine, mai ales că Tadici a putut să se bazeze pe toate jucătoarele, chiar și cele importante rămase din sezonul trecut.

După un debut cu o victorie la cinci goluri în fața celor de la CSM Slatina, vineri după-amiază, HC Zalău a învins tocmai deținătoarea Cupei EHF, SCM Craiova. Jocul a fost unul echilibrat, iar la pauză, oltencele au condus cu un gol, însă în partea secundă, gazdele au practicat un joc mai precis și s-au desprins la 22 – 18. Până la urmă, victoria formației zălăuane a fost obținută la un singur gol, după ce SCM Craiova a marcat de trei ori în ultimele două minute.

Ultimul joc al Cupei ”Consiliului Județean Sălaj” a fost cu Universitatea Cluj, partidă în care clujencele au început mai bine și au condus cu 6 – 4. În minutul 20, zălăuancele au preluat conducerea, 7 – 6, iar din acel momente, HC Zalău a fost în permanență în avantaj.

Scorul pauzei a fost 13 – 9, după care gruparea de sub Meseș s-a desprins și la cinci goluri, 23 – 18, ca în final să câștige cu 29 – 25.

Cu trei victorii în totatâtea meciuri, HC Zalău a câștigat Cupa ”Consiliului Județean Sălaj”. Pe locul secund s-a clasat SCM Craiova, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Universitatea Cluj. CSM Slatina a fost ultima clasată, fără niciun punct.

S-au acordat și premii individuale. Cel mai bun portar a fost desemnat Viorica Țăgean de la ”U” Cluj, în timp ce golghetera turneului a fost Roxana Szoloși cu 16 goluri.

 

Rezultatele înregistrate la turneul de la Zalău:

HC Zalău – CSM Slatina 30 – 25 (17 – 12)

SCM Craiova – ”U” Cluj 30 – 23 (14 – 12)

”U” Cluj – CSM Slatina 29 – 19 (17 – 8)

SCM Craiova – HC Zalău 21 – 22 (13 – 12)

CSM Slatina – SCM Craiova 20 – 23 (11 – 12)

HC Zalău – ”U” Cluj 29 – 25 (13 – 9)

HC Zalău: Paula Teodorescu, Raluca Kelemen, Cristina Lung, Adina Sabău – Andrada Mihalcea (7), Raluca Irimia (4), Claudia Constantinescu (4), Cristina Nica (4), Roxana Szolosi (3), Valentina Panici (2), Dana Abed-Kader (2), Diana Nichitean (2), Alexandra Severin (1), Andrada Berbece, Andreea Mihart, Sabrina Lazea, Tatyana Pricop și Teodora Popescu. Antrenor: Gheorghe Tadici

Clasament final:

1.HC Zalău 9p.

2.SCM Craiova 6p.

3. U Cluj 3p.

4. CSM Slatina 0p.

 

Mai multe amănunte, în ediția tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL