Connect with us

FOTBAL

Claudiu Cornaci a intrat în posesia Licenţei A UEFA


La cursurile de la Şcoala Federală de Antrenori, tehnicianul de la CS Atletic a fost coleg de generaţie cu nume mari din fotbalul românesc, precum Mirel Rădoi sau Dorin Goian


Din această vară, judeţul Sălaj are încă un antrenor cu licenţa A UEFA. Este vorba de Claudiu Cornaci, care timp de cinci luni a urmat cursurile Şcolii Federale de Antrenori, ca la final să treacă cu brio examenul ce a constat într-un test scris, o probă practică, dar şi prezentarea lucrării de licenţă.

Ceremonia de absolvire a cursanţilor de la licenţa UEFA A, generaţia 2018 a avut loc luni, la Casa Fotobalului, unde preşedintele FRF – Răzvan Burleanu le-a acordat diplomele de absolvire celor 28 de antrenori. Printre ei s-au aflat şi nume importante din fotbalul românesc, este vorba de Mirel Rădoi – selecţionerul naţionalei de tineret sau Dorin Goian, fost internaţional. Claudiu Cornaci a fost coleg de generaţie la aceste cursuri cu cei doi foşti jucători de la Steaua Bucureşti, dar şi cu alţi foşti fotbalişti din Liga 1, este vorba de Dorin Toma, Bogdan Pătraşcu, Tiberiu Lung sau Bobi Verdeş.

“Mă bucur că am reuşit să intru în posesia acestei licenţe, mai ales că la CS Atletic Zalău este nevoie de antrenori cu licenţa A. Sunt însă conştient că mai am multe de învăţat în această meserie şi mă voi pregăti în continuare ca să fiu la un nivel cât mai ridicat”, ne-a declarat Claudiu Cornaci. Cele mai mari note la examentul final le-au obţinut cei doi foşti internaţionali, Mirel Rădoi şi Dorin Goian, care au obţinut nota finală peste 9.

Să mai spunem că Cornaci este al şaselea antrenor cu licenţa UEFA A din Sălaj, după Daniel Sabou, Călin Pop, Paul Georgescu, Marius Paşca şi Duţu Pop.

Absolvenţii licenţei UEFA A sunt următorii:

Mirel Rădoi (9,86), Dorin Goian (9,38), Aurora Ungureanu Dobre (8,60), Mihai Florin Manea (8,58), Florin Nofitovici (8,58), Marius Tîrîlă (8,57), Andrei Cătălin Neagu (8,45), Radu Mugur Guşatu (8,43), Ştefan Răzvan Odoroabă (8,43), Decebal Codru Grădinariu (8,42), Florinel Luţă (8,42), Viorel Ferfelea (8,40), Dorin Toma (8,40), Iulian Prodana (8,37), Bogdan Pătraşcu (8,28), Irinel Voicu (8,22), Ionuţ Mitroi (8,21), Dan Chilom (8,07), Tiberiu Lung (8,04), Bobi Verdeş (8,03), Claudiu Mircea Cornaci (7,93), Alexandra Mihaela Stan (7,88), Cosmin Adrian Fruntelată (7,66), Adi Ionuţ Racoviţă (7,56), Tiberiu Gabor (7,35), Alexandru Boagiu (7,28), Viorel Raicu (7,20).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL