Connect with us

FOTBAL

Sebastian Duma a ajuns la Unirea Dej


După ce a terminat junioratul în tricoul lui CS Atletic, tânărul jucător a revenit în Liga a III-a, eșalon în care a bifat mai multe meciuri cu FC Zalău


În vara trecută, când FC Zalău s-a desfiinţat, o bună parte dintre juniori au ajuns la CS Atletic, printre ei şi Sebastian Duma, care avea  deja  prezenţe în Liga a III-a în tricoul Zalăului, dar şi două goluri marcate în eşalonul superior.

Timp de un sezon, Sebastian Duma a fost unul dintre jucătorii remarcaţi la juniori A fiind şi golgheterul echipei. În această vară, Duma şi-a încheiat junioratul, astfel că a încercat să revină în eşalonul superior. Mai întâi s-a aflat în atenţia celor de la Unirea Tăşnad şi Minaur Baia Mare, după care  a fost şi în probe la Metalurgistul Cugir, dar în cele din urmă, fotbalistul de 18 ani a ajuns la Unirea Dej.

La finalul sezonului trecut, gruparea de pe Someş a retrogradat din Liga a III-a, însă a fost primit înapoi în eşalonul superior, iar în campionatul care va începe la final de săptămână, Unirea îşi propune o clasare cât mai bună.

 “Pentru mine nu este ceva nou, fiindcă am mai jucat în Liga a III-a cu FC Zalău şi chiar am marcat două goluri la acest nivel. Este un pas în faţă în cariera mea, deoarece în ultimul an am jucat doar la juniori. Îmi propun să joc cât mai bine şi să ajut echipa să obţină o clasare cât mai bună. Sper ca într-un an sau doi să fac pasul la Liga a II-a”, ne-a declarat Sebastian Duma.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL