Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal îşi continuă forma bună şi în campionatul Lituaniei


După ce în Europa League a marcat trei goluri în şase jocuri, şimleuanul a înscris patru goluri şi în primele două etape din returul campionatului, astfel că a ajuns la 17 goluri marcate pentru vicecampioana Lituaniei


Liviu Antal se simte excelent la Zalgiris, formaţie la care evoluează de mai bine de un an. Dacă la început a avut nevoie de timp pentru acomodare, din al doilea sezon, şimleuanul a devenit om de bază şi golgheter la vicecampioana Lituaniei, nu doar în campionat ci şi în Europa League. În competiţia europeană, echipa lui Liviu Antal a reuşit să treacă de două tururi şi a ajuns să se duelez cu Sevilla, în turul trei preliminar.Şase meciuri a jucat Zalgiris în Europa League, iar în trei jocuri Liviu Antal şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Şimleuanul şi-a continuat forma bună şi în campionat, iar în prima etapă din retur a reuşit o “dublă” în victoria cu 4 – 0 obţinută în faţa celor de la Kauno.

Miercuri după-amiază, în Lituania a avut loc etapa a II-a din retur, în care Zalgiris a evoluat în deplasare la Stumbras, unde vicecampioana Lituaniei s-a impus cu 2 – 0, ambele goluri fiind reuşite de fotbalistul şimleuan.

Cu acest succes, Zalgiris a reintrat în cărţi pentru primul loc şi s-a apropiat la 5 puncte de liderul Suduva.

 “Sunt fericit că am reuşit să înscriu din nou. După meciurile din Europa nu este uşor să revi  în campionat, dar mă bucur că am câştigat cele două meciuri fiindcă aveam nevoie de aceste victorii, după cele două înfrângeri cu Sevilla. Acum ne concentrăm pentru campionat, dar şi pentru cupă”, ne-a declarat Liviu Antal.

Fostul golgheter al României a ajuns la 17 goluri marcate în acest sezon. În campionat, Antal a înscris 14 goluri, iar în Europa League trei goluri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL