Connect with us

DIVERSE

VIDEO. Daniel Sabou – preşedinte AJF Sălaj: “Mă bucur că la meciul de gală am avut alături persoane importante din fotbalul românesc, chiar şi pe selecţionerul Cosmin Contra”


Membru fondator al clubului Viitorul şi preşedintele AJF Sălaj a ţinut să mulţumească persoanelor din Federaţia Română de Fotbal, dar şi invitaţilor special care au onorat cu prezenţa la meciul de gală care a deschis Cupa Viitorul


Cupa Viitorul a ajuns să fie una dintre cele mai puternice competiţii de copii şi juniori din ţară. Marele merit pentru acest lucru îl are Daniel Sabou – membru fondator al clubului şi preşedintele AJF Sălaj, care în acest an a reuşit să  aducă în Sălaj conducerea FRF, în frunte cu preşedintele Răzvan Burleanu. Totodată, la Zalău au mai venit selecţionerul Cosmin Contra, foştii fotbalişti Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici, Florin Constantinovici, dar şi alţi invitaţi speciali.

Pe această cale, Daniel Sabou a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au onorat cu prezenţa la meciul de  gală care a deschis ediţia a XIV-a a Cupei Viitorul.

“Mă bucur că am avut alături atâtea persoane importante din fotbalul românesc. An de an, CS Viitorul Zalău a adus mari fotbalişti la meciul de gală, dar în acest an a fost o cu totul altă surpriză. Vreau să-i mulţumec preşedintelui Răzvan Burleanu şi tuturor care au făcut sacrificii şi au venit la o competiţie de copii şi juniori. Este un lucru benefic pentru toată lumea. Fotbalul în primul rând trebuie să câştige, iar aceşti copii au avut bucuria de a-l vedea pe selecţionerul Cosmin Contra şi jucători precum Jean Vlădoiu sau Belodedici. Este o chestie foarte bună pentru judeţul Sălaj. Mă bucur de altfel că oameii de fotbal au fost impresionaţi de baza noastră de la Hereclean şi nu poate decât să mă onoreze. Nu sunt multe cluburi la copii şi juniori care au aceleaşi condiţii cum sunt la Viitorul Zalău”, ne-a declarat Daniel Sabou.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE