Connect with us

FOTBAL

Atletic Zalău a obţinut a doua victorie la juniori A, în timp ce juniorii B au pierdut al treilea meci la rând!


Dacă elevii lui Claudiu Cornaci au şase puncte din nouă, după ce au câştigat la Luceafărul Oradea, juniorii B au un început ezitant de campionat, în care au pierdut toate cele trei jocuri. Ultima înfrângere s-a consemnat miercuri după-amiază, în deplasare la Oradea


Grupele preliminare de la juniori republicani au început mai devreme în acest sezon, astfel că deja s-au scurs trei etape.

În cele trei jocuri de până acum, juniorii A de la CS Atletic Zalău au strâns şase puncte, după ce miercuri după-amiază au obţinut a doua victorie din acest sezon, în deplasare la Luceafărul Oradea.

Zălăuanii au practicat un joc eficient, iar Adelin Moroşan a deschis scorul în primele 20 de minute, după care Adelin Teglaş a majorat diferenţa pe final de repriză, dintr-un penalty. Partea secundă a fost mai modestă, dar CS Atletic şi-a conservat acest avantaj şi la final s-a impus cu 2 – 0.

La juniori B, criza de rezultate continuă. Chiar dacă elevii lui Duţu Pop arată un joc bun şi meci de meci îşi creează ocazii, deocamdată, CS Atletic nu a strâns niciun punct. În deplasarea de la Oradea, zălăuanii au deschis scorul prin Raul Colcer, dar până la pauză, Luceafărul a egalat. În partea secundă, gruparea de sub Meseş a mai avut şi o bară, dar şi alte ocazii, însă fără rezultat, deoarece cei care au mai marcat au fost bihorenii, care s-au impus cu 3 – 1, graţie unui joc mai eficient.

În a patra etapă care este programată sâmbătă, CS Atletic va juca pe teren propriu cu CSS 2 Baia Mare. De la ora 16.00 vor evolua juniorii A, în timp ce juniorii B vor juca de la ora 18.00

Juniori A: Luceafărul Oradea – CS Atletic Zalău 0 – 2 (0 – 2)

Au marcat: Adelin Moroşan şi Adelin Teglaş

Juniori B: Luceafărul Oradea – CS Atletic Zalău 3 – 1 (1 – 1)

A marcat: Raul Colcer

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL