Connect with us

HANDBAL

Revine handbalul la poalele Meseşului. PROGRAMUL turneului de la Zalău


Pentru prima dată în faţa propriilor suporteri înainte de noul sezon, HC Zalău poate fi văzută în weekend la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, cu ocazia “Cupei Consiliului Judeţean Sălaj”, aflată la a X-a ediţie şi la care mai participă SCM Craiova, “U” Cluj şi CSM Slatina


HC Zalău a început pregătirile pentru noul sezon la jumătatea lunii iulie, iar după câteva zile de pregătire pe plan local a plecat într-un cantonament la Cheile Grădiştei. După stagiul montan, gruparea de sub Meseş a început jocurile amicale, iar primele partide de verificare au fost chiar la Cheile Grădiştei.

Au urmat două jocuri amicale în Ungaria cu Kisvardai, apoi turneul de la Craiova, iar la finalul săptămânii trecut, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a participat şi la un turneu de la Vâlcea.

Până acum bilanţul rezultatelor în partidele de verificare nu este unul tocmai bun, în condiţiile în care la Cheile Grădişte, Zalăul a câştigat un meci cu Buzăul şi a remizat cu Dunărea Brăila. În Ungaria, formaţia zălăuană a pierdut ambele partide cu Kisvardai, iar la Craiova, formaţia sălăjeană a obţinut doar o remiză cu CSM Slatina.

La Vâlcea, HC Zalău a câştigat doar cu Bekescsabai şi s-a recunoscut învinsă în duelurile cu SCM Rm. Vâlcea şi Dunărea Brăila. Până la urmă, aceste rezultate au contat mai puţin în această perioadă, deoarece Tadici a dat şansa să joace la toate jucătoarele, mai ales că startul campionatului se apropie cu paşi rapizi.

Până la meciurile oficiale, HC Zalău se mai pregăteşte de câteva jocuri amicale cu o echipă din liga a doua franceză, după care va organiza un turneu de pregătire, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, de vineri şi până sâmbătă.

Este vorba de Cupa “Consiliului Judeţean Sălaj”, ajunsă la ediţia a X-a, la care vor mai participa SCM Craiova, “U” Cluj şi CSM Slatina. Cu ocazia acestui turneu şi suporterii zălăuani vor putea vedea HC Zalău pentru prima dată în această vară, intrarea spectatorilor fiind liberă la toate jocurile.

Gazdele vor deschide competiţia vineri dimineaţă, de la ora 09.30, cu un meci împotriva celor de la CSM Slatina. HC Zalău va disputa al doilea joc tot vineri, de la ora 19.15, urmând să se dueleze cu SCM Craiova, iar ultimul joc al zălăuancelor va avea loc sâmbătă, de la ora 11.15 cu Universitatea Cluj.

Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, iar organizatorii vor acorda cupe pentru primele trei clasate. Se vor acorda şi premii individuale pentru cea mai bună marcatoare, cel mai bun portar, cea mai tehnică jucătoare, dar şi un premiu special pentru miss turneu.

Cu ocazia turneului de la Zalău, doritorii şi pot achiziţiona abonamente pentru sezonul 2018 – 2019. Preţul unui abonament variază între 120 şi 150 de lei, în funcţie de loc, iar pentru pensionari, un abonament costă 100 de lei.

Intrarea e liberă!


Programul Cupei Consiliului Judeţean Sălaj, ediţia a X-a:

Vineri, 24 august:

ora 09.30: HC Zalău – CSM Slatina

Ora 11.15: SCM Craiova – “U” Cluj

Ora 17.30: “U” Cluj – CSM Slatina

Ora 19.15: SCM Craiova – HC Zalău

 

Sâmbătă, 25 august:

ora 09.30: CSM Slatina – SCM Craiova

Ora 11.15: HC Zalău – “U” Cluj

Ora 13.00: Festivitatea de premiere


Mai multe în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL