Connect with us

Ştiri din Sălaj

O nouă tragedie în Sălaj. Un bărbat a decedat, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un deal


Plecat la pădure, un bărbat originar din județul Satu Mare, dar care s-a stabilit de mulţi ani în comuna Bobota, s-a răsturnat pe un deal cu utilajul pe care îl conducea şi a fost zdrobit de fiarele utilajului, decedând în ciuda intervenţiei făcută de pompierii militari 


Gheorghe G. era originar din satul Chegea (comuna Săcășeni) – judeţul Satu Mare, dar s-a stabilit de mai bine de 20 de ani în satul Zalnoc, acolo unde îşi avea rădăcinile soţia sa.

Omul îşi câştiga existenţa cu un tractor, cu care lucra pământul şi cu care mai mergea la pădure.

Cam aşa s-a întâmplat şi miercuri, când nea’ Gheorghe a plecat la pădure cu tractorul ce tracta un ştraf, în care voia să adune lemne.

La un moment dat, pe un deal din apropierea loclaităţii Zalnoc, tractorul s-a răsturnat, iar omul a rămas sub utilaj, fiind zdrobit de sutele şi sutele de kilograme.

Cineva a sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns şi un echipaj de intervenţie de la punctul Sărmăşag.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic şi victima s-a stins din viaţă la doar 56 de ani.

În urmă lasă o soţie îndurerată, dar şi cinci copii, doi băieţi şi trei fete.

“Miercuri, în jurul orei 12.51, pompierii Punctului de lucru Sărmăşag au fost solicitaţi să intervină pentru a scoate o persoană surprinsă sub un tractor care s-a răsturnat pe un deal, în apropierea localităţii Zalnoc, comuna Bobota. Pompierii au intervenit prompt şi au extras victima, din nefericire, bărbatul de aproximativ 56 de ani, a fost găsit decedat sub utilaj”, se arată într-un comunicat emis de ISU Sălaj.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj