Connect with us

DIVIZIA A1

Turnee de pregătire la Dej, Zalău şi Craiova pentru CS Volei Municipal. PROGRAMUL COMPLET


Primele jocuri ale fostei campioane a României vor fi, însă, cele cu nou-promovata CSM Câmpia Turzii de la Zalău


Zalăul a sunat adunarea pe data de  6 august, când au fost prezenţi la reunire cinci jucători.  Din această săptămână, sub comanda antrenorului Nikolay Jeliazkov se află şi “căpitanul” Leo Dal Bosco, cel care a revenit din Brazilia.

Cu şase jucători în lot, CS Volei Municipal nu poate face jocuri amicale, astfel că programul echipei pentru luna august prevede doar antrenamente la sala de forţă, la stadion, dar şi la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Undeva spre finalul lunii, la Zalău vor veni şi cei şase internaţionali, care în această perioadă participă cu Naţionalele României, Bulgariei şi Austriei la jocurile din preliminariile Campionatului European.

Altfel spus, doar undeva spre finalul lunii august, bulgarul Jeliazkov se va putea bata pe lotul complet. Doar după aceea, CS Volei Municipal va putea face  şi jocuri de pregătire. În luna septembrie şi la începutul lunii octombrie, Leo Dal Bosco şi compania vor disputa cel puţin două jocurile amicale şi vor participa la trei turnee de pregătire, unul fiind organizat chiar la Zalău.

“Avem stabilite şi două meciuri amicale cu CSM Câmpia Turzii, în 14 şi 15 septembrie. Nou-promovata va veni la Zalău, unde vor avea loc două jocuri. După aceste amicale, vom evolua la un turneu de pregătire în Dej şi în ultima săptămână din septembrie vom organiza un turneu de pregătire la Zalău. În prima săptămână din octombrie, vom merge în Craiova pentru un turneu. Deci avem două jocuri amicale şi trei turnee şi asta e tot”, ne-a declarat tehnicianul Nikolay Jeliazkov.

Startul în noul sezon va avea loc pe data de 13 octombrie, când CS Volei Municipal va primi vizita vecinilor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare.


Programul jocurilor amicale şi a turneelor de pregătire pentru CSVM:

14 septembrie, la Zalău – meci amical:

CS Volei Municipal – CSM Câmpia Turzii

14 septembrie, la Zalău – meci amical:

CS Volei Municipal – CSM Câmpia Turzii


21 – 23 septembrie, turneul de la Dej

28 – 30 septembrie, turneul de la Zalău

5 – 7 octombrie, turneul de la Craiova


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1