Connect with us

DIVIZIA A1

Nikolay Jeliazkov: “Băieţii sunt foarte motivaţi şi totul a decurs bine până acum”


Deşi şase jucători de la CS Volei Municipal se află la echipele naţionale, antrenorul Zalăului  încearcă să ţină în tonus ceilalţi şase jucători, care se pregătesc la poalele Meseşului


CS Volei Municipal Zalău a început  pregătirile pentru noul sezon încă de lunea trecută, iar la reunire au fost prezenţi cinci jucători, este vorba de Răzvan Mihalcea, Ciprian Matei, Filip Constantin, Paul Şomoi şi Yani Jeliazkov.

Matei a ajuns la poalele Meseşului tocmai de la lotul naţional, deoarece universalul transferat de la Steaua Bucureşti urmase prima parte a pregătirilor efectuate de “tricolori” pentru jocurile din preliminariile Campionatului European din 2019.

În cantonamentul Naţionalei de la Craiova au rămas însă alţi patru jucători de la Zalău, este vorba despre Cristian Bartha, Mihai Gheorghiţă, Andrei Spînu şi Rareş Bălean.

Există şi alţi jucători de la CS Volei Municipal implicaţi în jocurile din preliminarii cu echipele lor naţionale, este vorba despre austriacul Philipp Kroiss şi bulgarul Miroslav Gradinarov.

Revenind la pregătirile echipei sălăjene, să spunem că sub comanda bulgarului Nikolay Jeliazkov se află acum şi “căpitanul” Leo Dal Bosco, cel care a revenit din Brazilia la începutul acestei săptămâni.

Cu şase jucători la antrenamente, antrenorul mai poate lucra cât de cât, astfel că băieţii au început  să facă antrenamente specifice, în paralel cu pregătirea fizică.

“Am început din această săptămână să facem antrenamente şi cu mingea. Începând de luni dimineaţa, am programat antrenamente ca şi prima săptămână, la stadion sau în sala de forţă, dar seara vom mergem în sală, unde ne antrenăm cu mingea. Băieţii sunt foarte motivaţi şi totul a decurs bine în prima săptămână. Nu e uşor, nu aştept miracole din partea lor. Am început cu antrenamente în ritm normal pentru a nu risca accidentări. Din fericire, totul a decurs cum m-am aşteptat şi nu există accidentări în momentul de faţă”, ne-a declarat antrenorul Jeliazkov.

Cam aşa vor fi pregătirile în perioadă următoare, deoarece cei şase internaţionali de la CS Volei Municipal debutează  în această săptămână în campania de calificări la Europene şi care în luna august programează trei partide oficiale, ultima pe data de 26 august.

În aceste condiţii, jucătorii de la echipele naţionale ar putea ajunge la Zalău undeva la finalul lunii.

MAI MULTE, ÎN EDIȚIA ZIARULUI SPORTUL SĂLĂJEAN DE MIERCURI, 15 AUGUST.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1