Connect with us

FOTBAL

Un nou duel tare în sferturile Cupei României. PROGRAMUL și ARBITRII


Pentru trofeu au mai rămas cinci formaţii din Liga a IV-a, două din Liga a V-a, dar şi una care s-a reînfiinţat în această vară, este vorba despre AS Venus Giurtelecu! La fel ca şi în optimi, această fază programează un meci “şoc”, este vorba despre derby-ul dintre ultimele două campioane ale Sălajului, Dumbrava Gâlgău şi Unirea Mirşid. Întâlnirea de pe Gâlgău Arena va fi arbitrată de o brigadă divizionară care îl va avea la centru pe Gabriel Bârjac


Având în vedere că până la startul campionatelor din Liga a IV-a şi Liga a V-a mai sunt câteva săptămâni, oficialii AJF Sălaj au programat la finalul acestei săptămânii o nouă etapă din cadrul fazei judeţene a Cupei României.

“Competiţia surprizelor” din judeţul Sălaj a ajuns până în faza sferturilor de finală, partidele din această fază urmând să se dispute duminică după-amiază, de la ora 17.00.

În optimi am avut câteva rezultate surprinzătoare, iar ACS Tihău a reuşit să elimine CS Barcău Nuşfalău, în timp ce Venus Giurtelec – echipă revenită în competiţiile AJF Sălaj în această vară – a reuşit şi ea o calificare în sferturi după ce a eliminat Luceafărul Bălan.

Fără doar şi poate, “capul de afiş” al optimilor a fost Rapid Jibou – Unirea Mirşid, care s-a desfășurat doar miercuri, deoarece cele două formații s-au duelat sâmbăta trecută în Supercupa Sălajului. La fel ca şi atunci, campioana Sălajului a câştigat cu 4 – 2, deşi partida a avut loc la Jibou.

În această săptămână, la sediul AJF Sălaj, a avut loc tragerea la sorţi pentru jocurile din sferturi.

La fel ca şi în faza precedentă, sorţii au programat un nou meci tare, iar Unirea Mirşid se va lupta pentru un loc în semifinale cu Dumbrava Gîlgău. Altfel spus, ultimele două campioane a Sălajului îşi arată forţele în Cupa României.

După ce a eliminat CS Barcău Nuşfalău, ACS Tihău se va lupta cu B. Ileanda în sferturi, în timp ce Venus Giurtelec va primi vizita Silvaniei Cehu Silvaniei.

Sporting Zalău va evolua tot pe teren propriu şi în sferturi, când va primi vizita Flacărei Halmăşd.

 


Meciurile din sferturile de finală se joacă duminică de la ora 17.00:

Unirea Mirşid – Dumbrava Gîlgău

Arbitri: Gabriel Bârjac (Zalău) – Bogdan Cozorici (Zalău) şi Alex Turean (Zalău)

ACS Tihău – B. Ileanda

Arbitri: Flaviu Seiche (Sânmihaiu Almaşului) – Cristian Mihăilescu (Zalău) şi Rareş Balota (Bocşa)

Sporting Zalău –  Flacăra Halmăşd

Arbitri: Raul Horvat (Zalău) – Demeter Lorand (Zalău) –

Venus Giurtelec –  Silvania Cehu Silvaniei

Arbitri: Bogdan Puşcaş (Zalău) – Andrei Morar (Zalău) şi Marian Cosma (Zalău)


Amănunte de la fiecare partidă, în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri, 22 august.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL