Connect with us

LIGA I

România a ajuns în finala Campionatului European de minifotbal!


În semifinale, “tricolorii” au învins greu Kazakhstan, după loviturile de departajare. În ultimul act, adversara României va fi campioana mondială – Cehia, cea care ne-a eliminat la ediţia trecută a Europenelor


Duelul dintre România şi Kazakhstan a fost unul dintre cele mai echilibrate, dar şi învinse de la Europene.

Deşi “tricolorii” au învins kazacii anul trecut de două ori, debutul partidei de sâmbătă a fost unul modest,  astfel că adversarii au deschis scorul încă din minutul 9!

În primul sfert de oră, reprezentativa noastră nu a avut nicio o ocazie la poartă, în timp ce jucătorii din Kazakhstan au fost mai aprigi şi s-au bătut pentru fiecare minge.

Încet-încet, România a început să îşi facă jocul ei şi în minutul 18 a reuşit să egaleze, prin Vlad.

Ai noştri putea intra în avantaj la pauză, dar Chirică a ratat o lovitură de pedeapsă chiar în ultimul minut al reprizei, după o fault în careu asupra lui Vincente.

Prima parte din actul secund a fost echilibrată, dar românii au început să fie mai periculoşi şi au avut câteva bune oportunităţi de a intra în avantaj.

Până la urmă, Mircea Popa a înscrie pentru 2 – 1, după o lovitură liberă superbă şi finala mare ne trăgea cu ochiul.

În prelungirile meciului, kazacii au reuşit să egaleze şi s-a ajuns la loviturile de departajare.

Aici, România a mers ceas şi a materializat toate cele trei şuturi, în timp ce adversarii au greşit ţinta încă din primul şut.

“Tricolorii” au avut astfel o satisfacţie şi mai mare la calificarea în finala mare, acolo unde se vor duela cu campioana mondială – Cehia, cea care în semifinale a spulberat Anglia (scor 5 – 0).

Finala se desfăşura tot azi, de la ora 22.00, în direct la sport.ro.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I