Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, la puternicul turneu de la Vâlcea. PROGRAMUL COMPLET


Gruparea de la poalele Meseşului continuă perioada de pregătire dinaintea startului noului sezon din Liga Naţională cu un nou turneu de verificare la Râmnicu Vâlcea, altături de alte trei formaţii


Pregătire intensă pentru HC Zalău înainte de startul noului sezon. După ce a efectuat un cantonament la Cheile Grădiştei în cadrul căruia a participat şi la un turneu de verificare, gruparea pregătită de Gheorghe Tadici a efectuat două jocuri amicale în Ungaria, pentru ca apoi să participe la finele săptămânii trecute la Cupa “Craiovei”.

Revenită la Zalău, gruparea de la poalele Mesşeului s-a pregătit pe plan local în primele zile ale săptămânii, iar joi va pleca spre Râmnicu Vâlcea acolo unde la sfârşitul acestei săptămâni va participa la un alt turneu de verificare.

Timp de două zile, HC Zalău va participa alături de SCM Râmnicu Vâlcea, Dunărea Brăila şi formaţia maghiară Békéscsabai Előre NKSE la un turneu amical. Turneul va începe vineri dimineaţă, urmând ca meciurile să continue după-amiază, pentru ca sâmbătă dimineaţa să se desfăşoare ultimele jocuri.

Să spunem că HC Zalău va efectua şi un joc de antrenament joi seara, iar din lotul pe care Gheorghe Tadici îl va deplasa la Vâlcea ar putea face parte şi Paula Teodorescu, dar şi Adina Sabău.

“Adina Sabău şi Sabrina Lazea e posibilă să facă deplasarea la Vâlcea la turneu. Joi seara avem un meci de antrenament şi vineri şi sâmbătă meciurile din cadrul turneului. Dacă Paula Teodorescu nu va mai resimţi dureri la antrenamentele din aceste zile şi e aptă de joc, atunci şi aceasta va face deplasarea”, a spus Gheorghe Tadici.


Programul turneului de la Vâlcea: – 17-18 august, Sala “Traian” din Râmnicu Vâlcea –

Vineri, 17 august:

ora 10:00: HC Zalău – Bekescsaba Elore NKSE

ora 12:00: SCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila

ora 17:00: Bekescsaba Elore NKSE – HC Dunărea Brăila

ora 19:00: SCM Râmnicu Vâlcea – HC Zalău

Sâmbătă, 18 august:

ora 10:00: HC Dunărea Brăila – HC Zalău

ora 12:00: SCM Râm. Vâlcea – Bekescsaba Elore NKSE


 

1321 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL