Connect with us

FOTBAL

O victorie şi o înfrângere la debut pentru republicanii de la CS Atletic Zalău


Juniorii A pregătiţi de Claudiu Cornaci au debutat cu dreptul şi după un joc controlat în totalitate s-au impus cu 2 – 0 în faţa celor de la LPS Satu Mare, în timp ce echipa juniorilor B a cedat cu scorul de 1 – 2 înfruntarea cu sătmărenii


După o pauză de câteva luni, Campionatul Naţional de Juniori Republicani şi-a reintrat în drepturi la finalul weekend-ului trecut. La fel ca şi în sezonul trecut, judeţul nostru va fi reprezentat la acest nivel doar de CS Atletic Zalău, atât la juniori A, cât şi la juniori B.

Gruparea de la poalele Meseşului a debutat în noul sezon pe teren propriu în faţa celor de la LPS Satu Mare. Cu Claudiu Cornaci pe bancă, juniorii A au reuşit să debuteze cu dreptul în noul sezon, după ce au făcut o figură frumoasă şi în campionatul trecut.

Astfel, sâmbătă de la ora 16.00, pe Stadionul “Municipal” din Zalău a avut loc înfruntarea juniorilor A. Zălăuanii s-au aflat în controlul partidei şi până la pauză, Laurenţiu Chiş a reuşit să înscrie o minunăţie de gol, autorul fiind Laurenţiu Chiş, după un şut de la aproximativ 20 m.

După revenirea de la cabine, jocul a curs cam în aceeaşi măsură, însă golul nu a venit decât în ultimele minute de joc. Astfel, decarul Adelin Teglaş a majorat diferenţa de pe tabelă, acesta având să fie şi scorul final al partidei.

De cealaltă parte, juniorii B au fost mai ghinionişti şi deşi au dominat partida cu sătmărenii, au cedat jocul la ultima fază.

Mai multe detalii despre ambele jocuri, în ziarul Sportul Sălăjean din 15 august.


Juniorii A: CS Atletic Zalău – LPS Satu Mare 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Laurenţiu Chiş şi Adelin Teglaş

Juniorii B: CS Atletic Zalău – LPS Satu Mare 1 – 2 (0 – 1)

A marcat: Florin Lingurar


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL