Connect with us

FOTBAL

Adrian Deac s-a despărţit de Cehu Silvaniei şi ajunge la Someş Odorhei


“Chiar dacă Someşul este o nou promovată, eu sper să ne clasăm undeva în primele şase echipe”, a precizat tânărul tehnician


La Cehu Silvaniei, vara aceasta a fost una foarte fierbinte, iar Silvania este în topul numărului de achiziţii. Astfel, gruparea condusă de Horaţiu Bogar a reuşit să aducă până acum nu mai puţin de 11 jucători, şapte dintre ei venind tocmai de la Cetatea Buciumi, alături de antrenorul Dan Lucaciu.

În paralel, antrenorul cehanilor – Adrian Deac, a primit o ofertă de la Someşul Someş Odorhei, formaţie care după ce a câştigat Seria VEST vrea să continue rezultatele bune de anul trecut şi în Liga a IV-a.

În aceste condiţii, pentru noul sezon, Dan Lucaciu va ocupa banca tehnică a Silvaniei, iar Adrian Deac se va ocupa de destinele noul-promovatei Someşul Someş Odorhei.

Tânărul tehnician a şi debutat pe banca Someşului, în jocul de duminică de la Tihău din faza a III-a a Cupei României.

“M-au dorit mult şi am luat decizia de a merge la Someş Odorhei. Am debutat cu un eşec în Cupa, dar eu cred că la Someşul se pot face lucrări frumoase. Am găsit aici un grup unit şi o conducere care vrea să facă treabă. Am vorbit cu conducerea şi sperăm ca în această vară să mai aducem câţiva jucători. Doar după ce va fi definitivat lotul, ne vom stabili şi obiectivele. Clar, vom avea o echipă bună. Deşi Someşul este o nou promovată, eu sper să ne clasăm undeva în primele şase echipe! În ce priveşte fosta echipă, vreau să precizez că am rămas în relaţii bune cu preşedintele şi cu băieţii şi Silvania. Le urez baftă”, ne-a declarat Adrian Deac.

1616 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL