Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Gontariu este accidentat şi ratează meciurile oficiale ale Naţionalei


După ce a revenit cu lotul “tricolor” din Austria, voleibalistul zălăuan acuză dureri la genunchi, fiind obligat să părăsească echipa naţională


Deşi nu are echipă de club, zălăuanul Adrian Gontariu a fost convocat pentru partidele din preliminariile Campionatului European, selecţionerul Dan Pascu mizând astfel pe valoarea şi experienţa voleibalistului. Universalul în vârstă de 35 de ani a bifat convocarea sa la Naţională, deşi la nivel de echipă de club a luat o pauză competiţională cel puţin până în iarnă.

Astfel, Gontariu a fost prezent la programul de pregătire de la Craiova, dar a fost şi în lotul “tricolorilor” pentru acţiunea realizată recent de Naţională în Austria.

Din păcate, România nu se va putea bucura de serviciile valorosului voleibalist, deoarece sălăjeanul acuză unele dureri la genunchi şi nu mai este apt pentru jocurile din preliminarii cu Danemarca şi Finlanda.

“Gontariu a fost prezent cu lotul naţional şi în Austria, dar jucătorul are dureri la genunchi şi nu mai poate face faţă la efort. Ne pare rău şi trebuie să ne mobilizăm acum cu ceilalţi jucători aflaţi la Naţională pentru partidele ce ne pot duce la Europene. Cu cei 14 jucători rămaşi în lot vom defila până la finalul campaniei de calificare”, a precizat Ovidiu Macarie, “secundul” de la Naţională.

Ajuns acasă, la Zalău, experimentatul voleibalist şi-a manifestat supărarea vizavi de faptul că a devenit indisponibil pentru Naţională, dar a precizat că există şi posibilitatea de a reveni la lot!

“Chiar dacă nu am echipă de club, nu puteam spune NU la Naţională. Am mers la lot cu drag, dar în situaţia asta, nu puteam rămâne acolo. Mă doare genunchiul şi astfel nu puteam ajuta echipa. Însă, dacă în  revin aş putea să merg din nou la lot, bineînţeles, dacă antrenorii mă doresc. Merg la o clinică din Târgu Mureş, unde voi face un RMN şi după ce fac perioada de recuperare eu aş fi de acord să revin”, a precizat Adi Gontariu.

1103 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1