Connect with us

FOTBAL

Revenire spectaculoasă: Răzvan Sabou lasă campioana şi se întoarce la AS Creaca Jac


După ce a câştigat titlu judeţean de două ori în ultimii doi ani, fotbalistul în vârstă de 26 de ani se întoarce acasă, pentru pune umărul la revenirea grupării din comuna Creaca în prim-planul fotbalului mic din Sălaj


AS Creaca Jac nu traversează o perioadă tocmai bună, iar în sezonul precedent s-a clasat pe un loc la mijlocul clasamentului, asta după ce a reuşit un retur aproape perfect, având în vedere că turul l-a terminat pe penultima poziţie.

Totuşi, acea clasare i-a nemulţumit pe oficialii echipei, iar la gruparea din comuna Creaca ambiţiile sunt mari, mai ales că echipa are în palmares şi un loc 1, obţinut la capătul sezonului 2014 – 2015, atunci când la echipa condusă de Samir Sabou strălucea Răzvan Sabou, unul dintre cei mai talentaţi jucători din fotbalul judeţean.

Nostalgia acelor vremuri, i-au făcut pe conducătorii echipei AS Creaca Jac să încerce să clădească din nou o echipă solidă, capabilă să se lupte pentru primul loc, care să “bage spaima” în orice adversar.

Ce puteau face Samir Sabou şi Ionuţ Nosa – conducătorii echipei AS Creca Jac – decât să-l aducă “acasă” pe cel mai valoros jucător al comunei, Răzvan Sabou.

Da, aşa este, Răzvan Sabou, jucătorul care a avut un aport decisiv în cucerirea primului titlu de AS Creaca Jac s-a întors acasă şi va evolua din nou pentru echipa din comuna natală. Să spunem că Răzvan Sabou are un palmares de invidiat în fotbalul sălăjean.

Astfel, după ce a cucerit locul 1 cu AS Creaca Jac în Seria Est din Liga a V-a, în sezonul 2014 – 2015, acesta s-a transferat la Dumbrava Gîlgău, acolo unde sub comanda lui Marius Paşca a reuşit să devină campion judeţean în sezonul 2016 – 2017.

Evoluţiile sale i-au încântat pe cei de la Unirea Mirşid şi pentru returul sezonului 2017 – 2018, Răzvan Sabou a evoluat pentru gruparea condusă de Flore Pop, echipă pentru care a marcat de 13 ori în 14 partide, având un aport important la câştigarea unui nou titlu judeţean de către Unirea Mirşid.

Astfel, după două titluri judeţene câştigate consecutiv, cu două echipe diferite, Răzvan Sabou a ales că se întoarcă la gruparea din comuna natală, acolo unde intenţionează să pună umărul la reconstruirea echipei şi la readucerea grupării din comuna Creaca în prim-planul fotbalului judeţean.

“Am venit acasă să îmi ajut echipa să câştige din nou campionatul. Ne va fi greu, dar nu imposibil. Avem o echipă bună”, ne-a declarat Răzvan Sabou.

Talentatul jucător, ce a învăţat ABC-ul fotbalului la CS Viitorul Zalău va avea ocazia să (re)debuteze în tricoul celor de la AS Creaca Jac, cu ocazia paridei din faza optimilor de finală ale Cupei României, fază în care gruparea condusă de Samir Sabou va primi vizita pe teren propriu a celor de la Dumbrava Gîlgău.

Va fi un debut de foc pentru Sabou, mai ales  că în tricoul grupării pregătite de Marius Paşca a cucerit primul său titlu judeţean. “Ne măsurăm forţele cu Dumbrava, va fi un meci foarte dificil”, a mai spus noul jucător al celor de la AS Creaca Jac.

Partida dintre AS Creaca Jac şi Dumbrava Gîlgău va avea loc duminică, de la ora 17.00, pe terenul de fotbal din Jac.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL