Connect with us

DIVIZIA A1

Brazilianul Leo Dall Bosco ajunge abia săptămâna viitoare la Zalău


La fel ca în fiecare vară, căpitanul echipei CS Volei Municipal Zalău nu a putut fi prezent la reunirea lotului, el fiind acasă în Brazilia


Luni dimineaţa, de la ora 10.00 a fost programată  reunirea echipei Volei Municipal Zalău. Însă, la prima şedinţă de antrenament, sub comanda antrenorilor Nikolay Jeliazkov şi Bogdan Nicolae au fost prezenţi doar cinci jucători.

Dacă nu mai puţin de şase jucători ai fostei campioane a României sunt angrenaţi în acţiunile echipelor lor Naţionale, în vederea partidelor din preliminariile Campionatului European, de la reunire a lipsit şi brazilianul Leo Dall Bosco.

De altfel, căpitanul echipei a lipsit de fiecare dată de la reunirea lotului din vară, beneficiind şi de un tratament mai special, având în vedere locul îndepărtat din care vine, tocmai din “Ţara Cafelei”.

Totuşi, nu doar acesta a fost motivul lipsei căpitanului echipei, ci şi ceva probleme legate de acte, însă totul se va rezolva în această săptămână, iar lunea viitoare, în 13 august, Leo Dall Bosco este aşteptat să ajungă la Zalău.

Chiar dacă este acasă în Brazilia, căpitanul echipei Volei Municipal Zalău a primit programul de pregătire al echipei din această săptămână şi chiar dacă nu este fizic alături de colegii săi de echipă, brazilianul se pregăteşte în ţara natală, efectuând aceleaşi antrenamente, după ce a primit programul de la antrenorul grupării zălăuane.

“Leo o să vină la Zalău în 13 august. Sunt şi ceva probleme cu documentele, însă totul se va rezolva. Chiar dacă este în Brazila, Leo a primit programul de pregătire din această săptămână şi se pregăteşte în ţara natală, cum ne pregătim noi în Zalău”, ne-a declarat Nikolay Jeliazkov.

939 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1