Connect with us

FOTBAL

Prezenţă numeroasă la Adunarea Generală a AJF Sălaj. Echipa Luceafărul Bălan nu a fost primită în Liga a IV-a


Membri afiliaţi la AJF Sălaj au votat în cadrul Adunării Generale Ordinare din această seara ca structura celui de-al patrulea eşalon să rămână neschimbată faţă de sezonul trecut când în Liga a  IV-a au evoluat 14 echipe, astfel că fosta campioană judeţeană are opţiunea doar să se înscrie în Liga a V-a


În această seară, conducerea AJF Sălaj a programat Adunarea Generală Ordinară cu membri afiliaţi. Întâlnirea a avut loc în incinta Hotelului Transilvania, iar dintre cei 45 de membri afiliaţi, nu mai puţin de 36 de membri au răspuns prezent.

Pe ordinea de zi au fost prezentate 7 puncte, printre care afilieri şi dezafilieri, dar şi propuneri şi modificări pentru noul sezon competiţional.

La capitolul dezafilieri, FC Zalău, Gloria Bobota şi Frăţia Măerişte au fost dezafiliate, iar la capitolul propuneri şi modificări pentru noul sezon au fost cele mai multe discuţii, precum era şi de aşteptat.

Totuşi, schimbări majore nu au avut loc, în mare parte, noul sezon urmând să se desfăşoare precum cel trecut.

Printre noutăţile ce vor avea loc în noua stagiune putem remarca faptul că delegaţii echipelor vor putea contesta dreptul de joc al unui jucător titular, atât în pauza meciului, cât şi într-un interval de 15 minute de la încheierea meciului.

Înainte, contestaţia se putea face doar înainte de startul jocului.

O altă schimbare importantă este în cazul în care o echipă foloseşte un jucător “pe fals”, un jucător fără drept de joc. În acest caz, dacă se contată o asemenea faptă, clubul sau asociaţia sportivă vinovată va fi amendată cu suma de 3.000 de lei, iar delegatul sau antrenorul echipei vinovate, va fi şi el sancţionat cu suma de 1.000 de lei.

În ceea ce privesc datele de începere ale campioantelor din Liga a IV-a şi Liga a V-a, acestea au fost stabilite în urma supunerii la vot. Astfel, pentru cel de-al patrulea eşalon, Călin Morar – conducătorul Realului din Crişeni a propus data de 2 septembrie, dată cu care au fost de acord 8 delegaţi, astfel că această dată a fost stabilită oficial.

În ceea ce priveşte Liga a V-a, tot în urma votului a fost stabilită data de 26 august.

Să spunem că Someşul Someş Odorhei şi Steaua Cosniciu au promovat în Liga a IV-a, iar AS Chieşd a preluat locul vacant lăsat de retragerea Cetăţii Buciumi. Cât despre Luceafărul Bălan şi CS Hida, echipe ce şi-au manifestat dorinţa de a evolua în Liga a IV-a, delegaţii echipelor din cel de-al patrulea eşalon nu au fost de acord cu majorarea numărului echipelor din Liga a IV-a, astfel că cele două echipe se pot înscrie în Liga a V-a.

Vom reveni şi cu o galerie foto de la Adunarea Generală Ordinară a AJF Sălaj.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri, 15 august.

1963 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL