Connect with us

FOTBAL

Marcel Mureşan – jucător Unirea Mirşid: “Va fi un meci în care ambele echipe vor dori să arate că sunt pregătite pentru noul sezon”


Mijlocaşul campioanei Sălajului nu consideră echipa sa favorită şi este convins că în Supercupa Sălajului ambele echipe vor fi dornice să arate că sunt pregătite pentru noul sezon


Sâmbătă dimineaţa are loc cea de-a treia ediţie a Supercupei Sălajului, programată de la ora 11.00, pe Stadionul “Municipal” din Zalău. Pentru primul trofeu din acest sezon se luptă Unirea Mirşid şi Rapid Jibou, două mari rivale în ultimii ani.

Totuşi, Unirea pleacă favorită la prima vedere, dacă luăm în considerare transferurile făcute în această perioadă, Claudiu Băican, Sergiu Bercean sau Alexandru Puşcaş ajungând la campioana Sălajului.

Mingea e rotundă şi orice se poate întâmpla, de aceeaşi părere fiind şi Marcel Mureşan, unul dintre cei mai experimentaţi jucători din tabăra echipei din Mirşid.

“Fiind primul meci al sezonului nu putem vorbi de o favorită, indiferent de plecările sau venirile unor jucători. Va fi un meci în care ambele echipe vor dori să arate că sunt pregătite pentru noul sezon, pregătite pentru obţinerea primului loc în campionatul ce urmează. Ne dorim să facem un meci bun, să dovedim că suntem campionii meritaţi ai ediţiei trecute de campionat şi totodată să dovedim că victoria noastră pe terenul celor de la Jibou nu a fost una întâmplătoare. Faptul că noi am reuşit câteva transferuri importante ne conferă un mic avantaj moral înainte Supercupei”, ne-a declarat Marcel Mureşan.

925 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL