Connect with us

FOTBAL

FOTO. Luceafărul străluceşte din nou la Hida


Revenită în această vară în competiţiile organizate de AJF Sălaj, Luceafărul Bălan a reuşit să se califice în optimile de finală ale Cupei României, după ce a elimiat-o pe CS Hida


Faza a III-a a Cupei României a programat şi un meci între două echipe care folosesc acelaşi teren, în această perioadă şi cu proiecte diferite, este vorba despre Luceafărul Bălan, revenită în competiţiile organizate de AJF Sălaj, după o pauză de doi ani şi de CS Hida.

Gruparea condusă de Radu Pop îşi dispută meciurile de pe teren propriu la Hida în Cupa României, până sunt finalizate lucrările la terenul din Bălan. Până în această fază, Luceafărul a avut de trecut de Largiana Românaşi şi de Agronova Dragu.

Dacă prima nu i-a pus niciun fel de probleme echipei antrenate de Emil Ionaş, Agronova a împins la limită forţele Luceafărului. În faza a III-a a Cupei României, fost câştigătoare a acestei competiţii a dat peste CS Hida, o echipă care nu se regăseşte şi care vine după un sezon dezastruos în Liga a IV-a.

Deşi la gruparea din Hida au revenit jucători precum Florin Săstraş, Andrei Boldor sau Ioan Unguruşan, echipa pare că se află într-un blocaj psihic, peste care încă nu poate trece. Aşa a fost şi în meciul cu Luceafărul. “Grădiniţa” de la Bălan a pus stăpânire pe joc, iar Darius Colciar a provocat panică în apărarea adversă. Fostul atacant al celor de la Unirea Mirşid a avut nevoie doar de 10 minute pentru a deschide scorul, după doar trei minute, Alex Miclea să dubleze avantajul oaspeţilor.

La acest scor, Florin Săstraş a ratat o ocazie uriaşă, după ce a scăpat singur cu portarul Marius Groza, Săstraş a încercat o execuţie pretenţioasă, iar cum de obicei fotbalul te pedepseşte, Andrei Petruş a marcat pentru 3 – 0. Mai mult, cei de la Bălan şi-au permis luxul să rateze şi o lovitură de la 11m, prin Iuliu Lăcătuş.

Deşi în partea secundă, cei de la Hida au reuşit să reducă din diferenţă, prin Florin Săstraş, fază la care portarul Marius Groza s-a accidentat, fiind de altfel şi schimbat, hidanii nu au mai avut forţa de a reveni pe tabelă, lovindu-se de un stâlp în apărarea Bălanului, care i-a purat numele lui Ionuţ Noje.

Vasile Sav a stabilit scorul final cu un şut imparabil de la 20m. Ca şi o constatare, putem spune că drumul celor de la CS Hida în Cupa României a fost oprit chiar de patru hidani, toţi cei trei marcatori ai Bălanului fiind din Hida.


Luceafărul Bălan – CS Hida 4 – 1 (3 – 0)

Au marcat: Darius Colciar (‘10), Alex Miclea (‘13), Andrei Petruş (‘20) şi Vasile Sav (‘82), respectiv Florin Sestraş (‘60)

Luceafărul: Marius Groza (‘61 Cătălin Clepa)  – Gabriel Lăcătuş (‘69 Andrei Clepa), Ionuţ Noje, Lucian Groza (‘77 Răzvan Forna), Andrei Petruş (‘73 Vasile Sav), Daniel Miron, Vasile Damşa, Alex Miclea, Iuliu Lăcătuş şi Darius Colciar (cpt.). Rezerve: Constantin Ghiurea, Sergiu Onaţ şi Paul Martin. Antrenor: Emil Ionaş

CS Hida: Robert Onaţ – Ionuţ Pop (‘78 David Galek), Ioan Unguruşan, Cristian Şomai, Cristian Puşcaş, Marius Luca (‘81 Dorin Pop), Cristian Moldovan, Andrei Boldor, Mihai Crişan (‘82 Ionuţ Prodan), Dorel Boldor şi Florin Sestraş. Delegat: Florian Midi

Au arbitrat: la centru: Adrian Negrean (Zalău), asistenţi: Alex Turian (Zalău) şi Gomboş Krisztian (Zalău)

Jucătorul meciului: IONUŢ NOJE


 

1643 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL