Connect with us

Ştiri din Sălaj

Sălăjean fără permis, prins de poliţişti la volanul unei maşini neînmatriculate


Un tânăr de 24 de ani din comuna Buciumi a fost depistat  în trafic de poliţiştii clujeni pe raza localităţii Sâncraiu, judeţul Cluj. Acesta nu avea permis de conducere şi se afla la volanul unui autoturim neînmatriculat


În data de 8 august, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Sâncraiu au depistat pe D.C. 126, pe raza localităţii Sâncraiu, judeţul Cluj, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Buciumi, judeţul Sălaj, care conducea un autoturism deşi nu este deţinător de permis de conducere.

Poliţiştii au constatat că plăcuţele cu numerele de înmatriculare de pe autoturism figurează ca fiind atribuite unui alt autovehicul.

Totodată, s-a constatat faptul că autoturismul i-ar fi fost încredinţat acestuia de un alt bărbat care ar fi cunoscut faptul că acesta nu deţine permis de conducere şi că vehiculul nu este înmatriculat.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul cu număr fals, încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane despre care ştie că nu deţine permis, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, transmite IPJ Cluj.

3393 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj