Connect with us

Ştiri din Sălaj

Strada 22 Decembrie 1989 din Zalău va fi reabilitată. VEZI CÂND ÎNCEP LUCRĂRILE


În cadrul unei şedinţe ce a avut loc la sediul Primăriei municipiului Zalău a fost stabilit faptul că strada 22 Decembrie 1989  va fi reabilitată, lucrările urmând să înceapă chiar mâine


Primăria municipiului Zalău a dat ordin de începere a lucrărilor de modernizare pe Str. 22 Decembrie 1989.

În cadrul ședinței de joi, 9 august, la care au participat viceprimarul municipiului Zalău, Nicolae Fazakas, reprezentanți ai Direcției Tehnice din cadrul instituției, reprezentanți ai SC Euroconstruct SRL, SC Drum Construct SRL și deținătorii de rețele (electrice, de gaz, de cablu TV), s-a stabilit data de 11 august, pentru începerea lucrărilor de realizare a obiectivului de investiții „Reabilitare traseu pe drum județean DJ 191 C Nușfalău – Crasna -Zalău – Creaca, pe teritoriul administrativ al municipiului Zalău – Str. 22 Decembrie 1989, tronson I”.

Vor fi executate următoarele categorii de lucrări: 

• reabilitare drum (cu pistă de biciclete, două zone de parcări, opt refugii pentru stațiile de autobuz, spații verzi, refacerea trotuarelor);

• reparatii a trei poduri;

• canalizare pluvială;

• instalații telecomunicații – cabluri neconvenționale.

Lucrările se vor realiza pe tronsoane, iar pentru buna desfășurare a acestora, începând de sâmbătă, 11 august, circulația rutieră, pe Strada 22 Decembrie 1989, va fi restricționată partial, folosindu-se o singură bandă de sens. Pentru fluidizarea traficului vor fi montate fi indicatoare și semafoare. 

Executanții lucrării de reabilitare sunt SC Euroconstruct SRL și SC Drum Construct SRL, termenul de execuție este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, iar valoarea contractului de lucrări este de 8.897.253,79 lei inclusiv TVA. 

Pe durata derulării lucrărilor de modernizare cerem sprijinul locuitorilor străzii 22 Decembrie 1989 și persoanelor care tranzitează zona, cu rugămintea de a nu parca mașinile pe trotuar sau pe carosabil în zona în care este desfășurare de șantier.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj