Connect with us

FOTBAL

Voinţa Derşida nu se înscrie în Liga a IV-a


Gruparea condusă de Nicu Ardelean nu va primi sprijin financiar din partea autorităţilor locale şi în aceste condiţii nu se mai mai înscrie  în cel de-al patrulea eşalon al judeţului nostru. Locul câştigătoarei  Seriei Vest din Liga a V-a a fost luat de Steaua Cosniciu


Sezonul 2017 – 2018 va rămâne unul de vis pentru Voinţa Derşida. Gruparea condusă de Nicu Ardelean a reuşit să facă un sezon excelent în Seria Vest din Liga a V-a, iar la final s-a încoronat câştigătoarea Seriei, primind trofeul şi medaliile de campioni.

Astfel, după ce câştiga locul 1 în Seria Vest, într-un an în care toţi specialiştii din judeţ o vedeau favorită pe Sporting Zalău, Voinţa Derşida visa frumos la Liga a IV-a, mai ales că şi-a obţinut dreptul de participare în cel de-al patrulea eşalon, pe teren.

Atât conducerea echipei, cât şi jucători au sperat că la începutul noului campionat din Liga a IV-a, Voinţa să se afle la start, însă din păcate, acest vis frumos a fost spulberat.

După mai multe discuţii purtate cu autorităţile locale, s-a ajuns la concluzia că acestea nu pot sprijini echipa în Liga a IV-a, astfel că în noul sezon, gruparea din Derşida se va afla tot în Liga a V-a.

“Rămânem în Liga a V-a, pentru că autorităţile locale nu ne pot sprijini financiar. În aceste condiţii, am vorbit cu sponsorul nostru şi am decis că nu are rost să ne înscriem în Liga a IV-a, dacă autorităţile locale nu doresc să ne sprijine”, ne-a declarat Nicu Ardelean.

Cu toate că va evolua tot în Liga a V-a, Voinţa a reuşit să-şi păstreze deocamdată toţi jucători cu care a câştigat primul loc în sezonul trecut şi pentru sezonul 2018-2019, Voinţa ţinteşte din nou locul 1.

“Pentru noul sezon din Liga a V-a, obiectivul nostru rămâne acelaşi, ne propunem să câştigăm din nou locul 1. Nu a plecat niciun jucător de la noi şi suntem în discuţii să aducem câţiva jucători, chiar şi din Liga a IV-a”, a mai spus conducătorul Voinţei Derşida.

Steaua Cosniciu s-a înscris în Liga a IV-a

Dacă Voinţa Derşida decide să nu se înscrie în Liga a IV-a, următoarea echipă de pe această listă a fost Steaua Cosniciu. Gruparea condusă de Radu Chiorean şi-a manifestat în dese rânduri dorinţa de a evolua în Liga a IV-a, deşi nu şi-a putut câştiga acest drept pe teren.

Totuşi, formaţia din comuna Ip a profitat din plin de faptul că Voinţa nu s-a mai înscris în cel de-al patrulea eşalon şi a ocupat locul vacant. Ocupanta locului secund din Seria Vest a Ligii a V-a s-a înscris deja şi a început pregătirile pentru noul sezon.

Echipa de juniori a fost formată deja cu 18 jucători din comuna, iar în ceea ce priveşte echipa de seniori, gruparea condusă de Radu Chiorean se află în tratative cu mai mulţi jucători cu experienţă la acest nivel.

“Ne-am înscris deja în Liga a IV-a, e oficializat tot. Noi ne-am înscris în locul Voinţei Derşida. Astfel, pentru noul sezon, încercăm să mai aducem câţiva jucători cu experienţă, care să ne poată ajuta la acest nivel, iar obiectivul nostru va fi rămânerea în cel de-al patrulea eşalon. Ne dorim o echipă competitivă şi încercăm să nu ne facem de râs, să obţinem o clasare măcar în primele 10. Echipa de juniori este deja formată cu 18 jucători din comună”, ne-a declarat Radu Chiorean, conducătorul Stelei Cosniciu.

1558 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL