Connect with us

Fără categorie

Vlad Buda, jucător Rapid Jibou: “Chiar dacă au plecat jucători importanţi de la echipă, putem câştiga Supercupa Sălajului”


Mijlocaşul grupării din oraşul de pe Someş este încrezător în şansele echipei sale de a cuceri primul trofeu pus în joc în acest sezon, cu toate că lotul echipei jibouane a suferit câteva modificări


Chiar dacă nu a mai câştigat campionatul judeţean din sezonul 2012 – 2013, Rapid Jibou a devenit o specialistă în Cupa României, acolo unde a disputat finala în ultimele trei sezoane, pe ultimele două chiar câştigându-le. Acest lucru, le-a permis jibouanilor să se lupte pentru cel mai nou trofeu propus de AJF Sălaj, Supercupa Sălajului.

Două ediţii s-au desfăşurat până în prezent din Supercupa Sălajului, ambele câştigate de Rapid Jibou. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul “Municipal” din Zalău va avea loc ediţia a III-a a acestui trofeu, iar adversara Jiboului va fi campioana Sălajului, Unirea Mirşid.

La prima vedere, Unirea pare favorită, mai ales că mai mulţi jucători importanţi au părăsit gruparea jibouană în această vară,  în timp ce la Mirşid au ajuns jucători experimentaţi precum Claudiu Băican, Alexandru Puşcaş sau Ciprian Nagy.

Cu toate acestea, mijlocaşul Vlad Buda este încrezător în şansele echipei sale de reuşită.

“Suntem foarte încrezători înaintea acestui meci. Chiar dacă au plecat mai mulţi jucători importanţi din cadrul echipei, conducerea a făcut eforturi pentru a le găsi înlocuitori. Cu lotul actual şi încă 2 – 3 jucători experimentaţi, sunt convins că vom câştiga acest trofeu încă odată şi desigur, vom continua lupta pentru locul 1 în campionat. Conducerea ne-a promis că vor mai veni şi alţi jucători”, ne-a declarat Vlad Buda, înaintea Supercupei Sălajului.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie