Connect with us

FOTBAL

Start în Campionatul de Republicani. Vezi unde debutează CS Atletic Zalău


CS Atletic Zalău va primi sâmbătă vizita celor de la LPS Satu Mare în primul meci din noul sezon. Juniorii A vor evolua de la ora 16.00, urmând ca meciul juniorilor B să aibă loc de la ora 18.00, ambele meciuri urmând să se desfăşoare pe Stadionul “Municipal” din Zalău


După o pauză lungă, Campionatul Naţional de Juniori Republicani îşi reintră în drepturi. La fel ca şi în sezonul trecut, la startul acestui campionat, o singură echipă din judeţul Sălaj va fi prezentă, deşi la un moment dat, judeţul nostru era reprezentat chiar de patru echipe în Campionatul Naţional de Juniori Republicani, este vorba de Viitorul Zalău, FC Zalău, Luceafărul Bălan şi FC Silvania.

Una peste alta, Atletic Zalău va încerca şi în acest sezon să repete isprava de anul trecut, atunci când echipa Juniorilor A a încheiat Campionatul Naţional U 19 pe locul 2, la doar 3 puncte în spatele câştigătoarei FC Kiss Baia Mare. Deşi a avut un parcurs foarte bun şi mult timp a fost neînvinsă, echipa juniorilor B de la Atletic Zalău a ratat la mustaţă podiumul, ocupând în final locul 4.

La fel ca şi în sezonul precedent, sistemul competiţional va fi acelaşi. În prima fază, echipele au fost repartizate în 19 serii, a câte 6 echipe fiecare, urmând ca, câştigătoarele seriilor să se califice în Liga Elitelor U 19, respectiv U 17, în timp ce ocupantele locurilor 2 – 6 din fiecare serie să se califice la Campionatul Naţional U19, respectiv U 17.

Atletic Zalău a fost repartizată în Seria 19, alături de “U” Cluj, Luceafărul Oradea, LPS Satu Mare, LPS Bihor şi CSS 2 Baia Mare. Meciurile se vor disputa tur-retur, iar la final se vor stabili echipele calificate în Liga Elitor şi cele calificate la Campioantul Naţional.

Să spunem că Atletic Zalău va debuta pe teren propriu în noul sezon, urmând să primească sâmbătă vizita celor de la LPS Satu Mare. Partida juniorilor A va avea loc de la ora 16.00, urmată de la ora 18.00 de partida juniorilor B. Ambele meciuri se vor disputa pe Stadionul “Municipal” Zalău.

Să spunem că gruparea zălăuană îşi propune să aibă un parcurs cât mai bun în această primă fază şi de ce nu, să câştige chiar primul loc, deşi va fi destul de greu, dar nu imposibil.

“Ne dorim să câştigăm locul 1, însă nu ştiu dacă o să şi putem. Obiectivul nostru este să încercăm să ne clasăm pe cel mai bun loc posibil, însă din păcate ne confruntăm cu probleme de lot şi mai mult de jumătate de echipă este accidentată sau indisponibilă. Dacă eram în efectiv complet, speram la primul loc, dar aşa, încep să scadă speranţele”, ne-a declarat Călin Puşcaş, director sportiv la Atletic Zalău.

Să spunem că până la meciul cu LPS Satu Mare se încearcă şi oficializarea a cel puţin încă trei transferuri. Este vorba despre Florin Pop de la CFR Cluj, Ştefan Ţîrlea de la UTA Arad, ambii născuţii în anul 2000 şi cu care clubul zălăuan a ajuns la un acord verbal, dar şi transferul lui Mihai Ardelean, născut în 2002, de la FC Kiss Baia Mare. De menţionat este faptul că toţi trei sunt zălăuani.

Să reamintim faptul că antrenorul juniorilor A în acest sezon va fi Claudiu Cornaci, în timp ce pe banca tehnică a juniorilor B se va afla Alexandru Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL