Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un sălăjean, hoţ de ocazie la Gara CFR din Cluj-Napoca


Bărbatul este din comuna Hereclean şi este bănuit de comiterea infracţiunii de furt, într-o dimineaţă, în incinta Gării din Cluj-Napoca


Încă un sălăjean a ieşit în evidenţă în alt judeţ, însă, din păcate, din nou într-o manieră negativă.

Astfel, poliţiştii de la Transporturi Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore un bărbat din comuna Hereclean, cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt.

Conform IPJ Cluj, totul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 5 august, când sălăjeanul în vârstă de 34 de ani a furat un telefon mobil, alături de încărcătorul acestuia din incinta Gării CFR Cluj-Napoca.

După doar o zi de la comiterea faptei, la data de 6 august, hoţul din judeţul Sălaj a ajuns în custodia poliţiştilor, urmând să fie prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Să spunem că acest eveniment a avut loc la aproximativ două luni distanţă de la incidentul petrecut în trenul care circula pe direcţia Cluj-Napoca – Oradea, atunci când tot un sălăjean, tot din comuna Hereclean şi tot în vârstă de 34 de ani, fura un laptop de la o femeie. Nu ştim dacă e coincidenţă sau e vorba de aceeaşi persoană, cert e, că astfel de gesturi şi persoane, pătează imaginea întregului judeţ.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj