Connect with us

FOTBAL

FOTO. Unirea Mirşid s-a duelat cu o fruntaşă din Liga a III-a


Campioana Sălajului a disputat un meci amical împotriva echipei ACS Fotbal Comuna Recea, care în sezonul trecut din cel de-al treilea eşalon a terminat pe locul 2, în spatele Universităţii Cluj 


Sâmbătă, Unirea Mirşid va debuta oficial în noul sezon competiţional, atunci când se va lupta şi pentru primul trofeu pus în joc, este vorba de Supercupa Sălajului, trofeu pentru care se va lupa cu Rapid Jibou, sâmbătă dimineaţa de la ora 11.00, pe Stadionul “Municipal” din Zalău.

Totuşi, până atunci, campioana Sălajului a efectuat un amical de lux, împotriva unei echipe bune din Liga a III-a. Astfel, miercuri după-amiază, pe Stadionul “Comunal” din Popeni, Unirea a primit vizita formaţiei ACS Fotbal Comuna Recea, echipă ce a terminat pe locul 2 în Seria a V-a din Liga a III-a, fiind devansată doar de “U” Cluj, grupare ce a promovat în Liga a II-a.

În acest joc, Unirea a putut testa şi jucătorii aduşi în această vară, Claudiu Băican, Ciprian Nagy, Daniel Supuran, Paul Pintea şi Alexandru Puşcaş. De altfel, cel din urmă a avut o ocazie foarte bună de a marca în startul partidei, însă scăpat singur cu portarul maramureşenilor a trimis alături.

Dacă gruparea din Mirşid nu a înscris, scorul a fost deschis de maramureşeni, iar restul reprizei s-a scurs cu cele două echipe aflate în atac, în căutarea golului. Acelaşi Alexandru Puşcaş a mai avut o ocazie mare, însă şutul său de la 20 de metri a lovit doar bara. Şi Ciprian Pavel a fost aproape să înscrie, însă portarul celor de la ACS Fotbal Comuna Recea s-a aflat la post.

De menţionat este faptul că la gruparea maramureşeană au evoluat şi câţiva tineri jucători veniţi în probe, însă printre jucătorii importanţi ai echipei din Recea l-am regăsit şi pe sălăjeanul Romario Rus cu o poftă mare de joc.

Fiind unul dintre cei mai buni jucători ai maramureşenilor în sezonul trecut, Romario şi-a demonstrat calităţile şi pe terenul din Popeni şi a contribuit decisiv la golul doi reuşit de oaspeţi. Pe fondul oboselii, dar şi al calităţii superioare a maramureşenilor, scorul a luat proporţii în partea secundă, iar portarul Claudiu Băican a ieşit pe teren, evoluând pe postul de atacant. De menţionat este faptul că tabela a fost închisă chiar de sălăjeanul Romario Rus.


Unirea Mirşid – ACS Fotbal Comuna Recea 1 – 5 (0 – 1)

A marcat: Ionuţ Blaga

Unirea: Claudiu Băican – Sebastian Moroti, Ionuţ Blaga (cpt.), Radu Blaga, Daniel Supuran – Viorel Chende, Alexandru Puşcaş, Bogdan Ciaca, Ciprian Nagy – Mihai Bode şi Ciprian Pavel. Au mai evoluat: Sergiu Dalnoki – Marius Bereschi, Vlad Tohat, Antonio Ilieş şi Paul Pintea. Antrenor: Mihai Bode. Antrenor secund: Florin Pop


 

1970 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL