Connect with us

HANDBAL

FOTO. HC Zalău a pierdut şi al doilea amical din Ungaria


Gruparea de la poalele Meseşului a disputat în două zile, două amicale împotriva echipei Kisvardai Master Good SE, pierzându-le pe amândouă. Dacă în primul meci, diferenţa a fost de doar două goluri, în cel de-al doilea, zălăuancele au pierdut la scor


HC Zalău este în plină perioadă de pregătirea în vederea noului sezon din Liga Naţională. După un cantonament efectuat la Cheile Grădiştei, gruparea de la poalele Meseşului s-a deplasat marţi dimineaţa în Ungaria pentru a disputa două jocuri amicale împotriva grupării Kisvarda Master Good SE.

Primul meci dintre cele două formaţii a avut loc marţi seara, gruparea maghiară prezentându-şi lotul cu prilejul acestui joc.  De altfel, partida a şi fost câştigată de Kisvardai, la două goluri diferenţă.

Miercuri, HC Zalău şi Kisvarda Master Good SE s-au întâlnit din nou într-un joc amical, iar dacă la partida de marţi au asistat peste 350 de spectatori, jocul de miercuri s-a jucat cu tribunele goale, accesul spectatorilor fiind interzis.

Cele două echipe au evoluat trei reprize, două a câte 25 de minute fiecare şi una de 20 de minute. La fel ca şi în jocul de marţi, Gheorghe Tadici a rulat tot lotul, însă la capătul celor trei reprize, gruparea maghiară a fost câştigătoare, la o diferenţă de 15 goluri.

Să spunem că după întoarcerea în ţară, gruparea zălăuană nu va sta prea mult în oraşul de la poalele Meseşului, având în vedere că la finalul săptămânii va participa la Cupa “Craiovei”, alături de două echipe ale SCM Craiova şi CSM Slatina.

Sursa foto: kisvardaikezi.hu


Kisvarda Master Good SE – HC Zalău 45 – 30 (21 – 14)

HC Zalău:Raluca Kelemen, Cristian Lung – Dana Abed Kader, Andreea Mihart, Roxana Rob-Solosi, Valentina Panici, Claudia Constantinescu, Alexandra Severin, Andrada Trif-Mihalcea, Raluca Irimia, Teodora Popescu, Alexandra Pricop, Bianca Berbece, Cristiana Nica, Andreea Stângă, Diana Nichitean. Antrenor: Gheorghe Tadici


 

1275 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL