Connect with us

FOTBAL

Alex Gudea a ajuns la Minaur Baia Mare


Goal-keeper-ul zălăuan s-a despărţit de Luceafărul Oradea şi a debutat deja în tricoul formaţiei maramureşene, în partida din Cupa României cu Rapid Jibou


La cei 22 de ani pe care i-a împlinit la finalul lunii iulie, Alexandru Gudea şi-a făcut deja un nume în fotbalul românesc. Tânărul portar originar din Zalău are un CV bogat, astfel că în scurta sa carieră fotbalistică a trecut pe la echipe cunoscute, precum FC Zalău, CS Mioveni, Farul Constanţa, Unirea Tărlungeni şi Concordia Chiajna.

În ultimul sezon, talentatul goal-keeper a îmbrăcat tricoul formaţiei Luceafărul Oradea, cu care s-a clasat pe locul 8 din Seria II a ligii secunde.

În această vară, contractul cu gruparea bihoreană a expirat, iar Gudea a devenit jucător liber, deoarece zălăuanul a semnat un angajament pe un an cu o altă formaţie din judeţele limitrofe Sălajului.

Astfel, fostul portar de la CS Viitorul Zalău a ajuns la Minaur Baia Mare – campioana judeţului Maramureş şi care recent a promovat în al treilea eşalon.

Ajuns în capitala Maramureşului la finalul lunii iulie, sălăjeanul şi-a făcut deja debutul la noua echipă, tocmai împotriva formaţiei Rapid Jibou, în jocul din faza I a Cupei României.

Gudea a fost introdus între buturi de antrenorul Dorin Toma în minutul 63 şi a dat siguranţă defensivei.

În final, Minaur s-a impus cu scorul de 2 – 0 şi s-a calificat în faza următoare a competiţiei.

“Fotbalistul a semnat un contract pe un an şi sperăm că ne va ajuta mult. Deşi are doar 22 de ani, Gudea are experienţa eşaloanelor superioare. Încă nu am stabilit obiectivele, deoarece campania de achiziţii nu s-a terminat însă, dar Minar Baia Mare vrea să facă un sezon bun, deşi va fi greu. Cu o echipă bună, sper să facem treabă şi să avem o clasare cât mai bună”, ne-a declarat Cosmin Filip, team-managerul echipei maramureşene.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 8 august.

2288 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL