Connect with us

DIVIZIA A1

Doar cinci jucători, prezenţi la reunirea fostei campioane


Numai puţin de şapte voleibalişti au lipsit de la reunirea echipei CS Volei Municipal Zalău, aproape toţi fiind angrenaţi în acţiunile ale echipelor Naţionale aler României, Bulgariei şi Austriei


După ce a revitalizat echipa în returul sezonului trecut, Nikolay Jeliazkov va fi antrenorul celor de la Volei Municipal Zalău şi pentru sezonul următor. Astfel, antrenorul bulgar a sunat adunarea, iar la începutul acestei săptămâni a fost programată reunirea lotului.

Astfel, Nikolay Jeliazkov a programat prima şedinţă pentru luni dimineaţa, de la ora 10.00.

Având în vedere că din lotul de 12, Andrei Spînu, Cristian Bartha, Rareş Bălean, Mihai Gheorghiţă şi Ciprian Matei au fost convocaţi la echipa naţională a României, iar Miroslav Gradinarov şi Philipp Kroiss sunt şi convocaţi la reprezentativele Bulgariei, respectiv Austriei, la reunire erau aşteptaţi patru jucători, mai ales că Leo Dall Bosco nu a putut să fie nici el prezent, fiind acasă în Brazilia.

Până la urmă, la reunire au fost prezenţi chiar 5 jucători, după ce internaţionalul Ciprian Matei nu a fost păstrat în lotul definitiv al naţionalei României pentru jocurile din preliminariile Campionatului European. Având cinci jucători sub comandă, antrenorul bulgar al fostei campioane a României a condus primul antrenament în sala de forţă, urmând ca restul şedinţele de pregătire din această săptămână să se desfăşoare fie la stadion, fie în sala de forţă.

“Luni a avut loc reunirea lotului şi cinci jucători au fost prezenţi. În aceste condiţii, în această săptămână vom efectua câte un antrenament pe zi, fie în sala de forţă, fie la stadion. La reunire au fost prezenţi Răzvan Mihalcea, Ciprian Matei, Filip Constantin, Jani Jeliazkov şi Paul Şomoi”, ne-a declarat Jeliazkov.

Următorul jucător care va veni sub comanda antrenorilor Nikolay Jeliazkov şi Bogdan Nicolae va fi căpitanul Leo Dall Bosco, aşteptat să ajungă la Zalău lunea viitoare, în 13 august, restul internaţionalilor urmând să ajungă la Zalău la finalul lunii august.

După ce săptămâna această, voleibaliştii vor efectua doar câte un atrenament fizic pe zi, de săptămâna viitoare lucrurile se vor schimba, iar jucătorii vor avea parte şi de “obiectul muncii”. “Începând de săptămâna viitoare, vom începe să efectuăm şi antrenamente cu mingea”, a mai spus antrenorul bulgar.

Să spunem că după ce la echipă vor ajunge toţi jucători, Volei Municipal Zalău va efectua şi câteva jocuri amicale, urmând să participe şi la turnee de pregătire, la Craiova şi chiar pe teren propriu, la Zalău.

829 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1