Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Aproape de o tragedie pe drumul național DN 1C


În timp ce rula pe raza comunei Ileanda, un conducător auto din Șimleu Silvaniei a spulberat cu mașina un parapet metalic pe care l-a smuls din pământ și l-a aruncat la aproape 20 de metri!?


Un eveniment rutier ce putea avea urmări grave s-a petrecut marți după-amiază pe drumul naţional DN 1C. În jurul orei 13.30, un Renault Laguna se deplasa pe raza comunei Ileanda.

Chiar la intrarea în localitatea Bizuşa, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a părăsit carosabilul şi a izbit violent un parapet metalic aflat de marginea drumului.

Impactul cu parapetul a fost unul puternic, astfel că peretele de fier a fost smuls din pământ şi a fost aruncat aproape 20 de metri.

Maşina a suferit avarii importante în partea din faţă şi s-a oprit în şanţul din apropiere.

Din fericire, niciunul dintre persoanele aflate în autoturism nu au suferit răni grave!?

Conform unor martori, în Renault se aflau două persoane, soţ – soţie, domiciliaţi în oraşul Şimleu Silvaniei.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj al poliţiei, care a început cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor ce au dus la producerea acestui eveniment nedorit.

Tot marți, în Sălaj a avut loc un alt accident, de data aceasta mortal, la Șimleu Silvaniei, acolo unde o femeie de 45 de ani și-a pierdut viața.

3232 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj