Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Dia Guard Divino câştigă prima ediţie a Cupei “Otto Anderco”


Gruparea condusă de Florin Marian Raţ şi Flore Pop a reuşit să-şi adjudece  un nou trofeu, după ce a câştigat competiţia de fotbal pe plajă


La finalul săptămânii trecute, în Zalău a avut loc o competiţie sportivă inedită. Astfel, pentru prima dată în oraşul de la poalele Meseşului a avut loc o competiţie de fotbal pe plajă.

Turneul a avut un scop caritabil, fiind organizat de către ACS Cavalerii Zalău. Câştigurile din cadrul acestei competiţii au fost donate fostului mare arbitru, Otto Anderco, care îşi trăieşte anii bătrâneţii la Azilul de Bătrâni de la Românaşi.

Prima ediţie a competiţiei organizate de ACS Cavalerii a strâns la start 4 echipe, este vorba despre Dia Guard Divino, TDI, Palermo 94 şi Voinţa Babţa, ultima venită din judeţul Satu Mare.

Cele patru echipe au jucat de două ori fiecare cu fiecare, iar meciurile au avut loc pe terenul de nisip din cadrul Parcului Central Zalău. Competiţia a stârnit mare interes şi în rândul zălăuanilor, iar la meciuri, în tribune au asistate zeci de spectatori.

Toate echipele au dat dovadă de fair-play, iar jucătorii au încercat, unii poate pentru prima dată, să practice şi acest sport. Au fost şi jucători care au încercat execuţii ca pe “Copacabana”, unele reuşite, alte mai puţine reuşite, important a fost scopul acestei competiţii şi faptul că zălăuanii au putut asista în premieră la o astfel de competiţie.

După multe jocuri spectaculoase, unele chiar pline de suspans, execuţii frumoase prin diferite procedee, s-a tras linie şi s-a întocmit şi clasamentul. Astfel, câştigătoarea primei ediţii a Cupei “Otto Anderco” a fost Dia Guard Divino, în timp ce Palermo 94 a ocupat locul secund. Podiumul a fost ocupat de sătmărenii de la Voinţa Babţa.

Să spunem că la finalul competiţiei a avut loc şi o festivitatea de premiere, în cadrul căreia au fost răsplătite echipele participante, dar în care organizatorii au acordat şi premii individuale. Cele trei echipe de pe podium au fost răsplătite cu câte o cupă şi o diplomă, în timp ce TDI, ocupanta locului 4 a fost răsplătită cu o diplomă de participare.

De asemenea, Ciprian Pavel a fost desemnat cel mai bun jucător al primei ediţii a Cupei “Otto Anderco” şi a fost şi golgheterul competiţiei. Cel mai bun portar a fost desemnat Gabriel Puşcaş, amândoi fiind de la Dia Guard Divino, în timp ce titlul de cel mai popular jucător i-a revenit lui Andrei Blidar de la Voinţa Babţa.

“Doresc să mulţumesc delegaţilor celor patru echipe, Florin Pop, Vlad Ortelecan, Alex Leş şi Dorin Teglaş pentru că au avut dorinţa de a participa la o competiţie nouă pentru Zalău. Sunt convins că în urma acestui turneu s-au legat noi prietenii, iar la anul ne vom revedea într-o formulă mult mai extinsă. Felicitări tuturor”, a declarat Robert Goie, membru în Comisia de Organizare.


Rezultatele complete:

Vineri, 3 august:

Dia Guard Divino – TDI  8 – 1

Palermo 94 – Voinţa Babţa 6 – 3

TDI  - Voinţa Babţa 5 – 2

Dia Guard Divino – Palermo 94 6 – 2

Palermo 94 – TDI 9 – 5

Voinţa Babţa – Dia Guard Divino 4 – 5

Sâmbătă, 4 august:

Dia Guard Divino – Voinţa Babţa 7 – 1

Palermo 94 – TDI 6 – 2

Dia Guard Divino – Palermo 94 10 – 2

TDI  - Voinţa Babţa 3 – 3; 3 – 5 d.l.d

Palermo 94 – Voinţa Baţa 3 – 9

Dia Guard Divino – TDI  8 – 5


Clasament final:

1. Dia Guard Divino

2. Palermo 94

3. Voinţa Babţa

4. TDI


Loturile echipelor participante:

Dia Guard Divino: Gabriel Puşcaş – Claudiu Băican, Sebastian Moroti, Florin Pop, Mihai Moş, Radu Blaga, Andrei Bene, Florin Kordiş, Sergiu Druhora şi Ciprian Pavel. Delegat: Florin Pop

Palermo 94: Vasile Crecan – Vlad Ortelecan, Raul Porumb, Rareş Pintea, Flaviu Conţ, Flavius Ilieş, Mihai Brînduşe, Adrian Pop, Cristian Mureşan şi Marius Moş. Delegat: Vlad Ortelecan

Voinţa Babţa: Andrei Blidar – Ionuţ Smical, Alex Leş, Darius Hohman, Ionuţ Lupan, Marius Temian, Ovidiu Temian, Paul Riza şi Ionuţ Botiz. Delegat: Alex Leş

TDI: Dorin Teglaş – Marius Haiduc, Petrică Lăcătuş, Adrian Baidoc, Marius Teglaş, Cosmin Bonţe şi Ruben Rodina. Delegat: Dorin Teglaş


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL