Connect with us

Fără categorie

Ultima oră. HC Zalău a pierdut primul amical împotriva echipei Kisvardai KC


Gruparea pregătită de Gheorghe Tadici a cedat la două goluri diferenţă primul duel cu gruparea maghiară, în meciul de prezentare al echipei din ţara vecină. Azi, cele două echipe vor mai disputa un meci amical


HC Zalău este în plină perioadă de pregătire. După ce gruparea condusă de Gheorghe Tadici a efectuat un cantonament la Cheile Grădiştei, acolo unde a participat şi la un turneu amical, formaţia zălăuană a revenit acasă şi s-a pregătit pe plan local.

Asta, până ieri dimineaţa, atunci când, HC Zalău a plecat în Ungaria, pentru a disputa două jocuri amicale, împotriva celor de la Kisvardai KC.

Să spunem că la gruparea maghiară, în această vară, a ajuns şi Ana Maria Dragut, fosta elevă a lui Gheorghe Tadici la Zalău.

Primul meci dintre cele două grupări a avut loc aseară, cu începere de la ora 18.00 (ora României), prilej cu care, echipa gazdă şi-a prezentat şi lotul pe care se va baza în următorul sezon.

În faţa a peste 350 de spectatori, cele două echipe au oferit un joc echilibrat în prima parte, iar ambii antrenori au rulat tot lotul, scorul fiind cel mai puţin important în astfel de partide de verificare.

Cu Ana Maria Dragut în teren, Kisvárda Master Good SE a reuşit să intre la cabine la adăpostul unui avantaj minim, scor 11 – 10.

În partea secundă, HC Zalău a încercat să revină pe tabelă, însă în cele din urmă, maghiarele au reuşit să se impună la o diferenţă de două goluri, scor 26 – 24.

Gheorghe Tadici a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie la ora jocului, din acest meci lipsit portarul Paula Teodorescu.

În lipsa experimentatului goalkeeper, între buturile echipei din Zalău s-au aflat Raluca Kelemen şi Cristina Lung.

Să spunem că cele două echipe vor mai juca un meci de pregătiri, azi după-amiază, însă acest joc se va juca fără spectatori.


Kisvárda Master Good SE – HC Zalău 26 – 24 (11 – 10)

HC Zalău: Raluca Kelemen, Cristian Lung – Dana Abed Kader, Andreea Mihart, Roxana Rob-Solosi, Valentina Panici, Claudia Constantinescu, Alexandra Severin, Andrada Trif-Mihalcea, Raluca Irimia, Teodora Popescu, Alexandra Pricop, Bianca Berbece, Cristiana Nica, Andreea Stângă, Diana Nichitean. Antrenor: Gheorghe Tadici


Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 8 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie