Connect with us

BOX

Adrian Popuţea a devenit antrenor la CSM Zalău


După ce în ultima perioadă a făcut muncă de voluntariat, dar s-a achitat bine de sarcinile pe care le-a avut, Popuţea a devenit antrenor cu acte în regulă la CSM Zalău, acolo unde a devenit coleg, chiar cu antrenorul său, maestrul Ioan Dragoş


În ultima perioadă, Adrian Popuţea s-a axat foarte mult pe partea de antrenorat. Astfel, cel mai valoros pugilist sălăjean la ora actuală a fost voluntar la CSM Zalău, acolo unde l-a ajutat pe maestrul Ioan Dragoş. Mai mult, cei doi s-au ocupat intens şi de centrul de box de la Şimleu Silvaniei, acolo unde se doreşte descoperirea unui nou Virgil Meleg.

După ce a obţinut rezultate preţioase de-a lungul anilor la cele mai importante competiţii naţionale, Popuţea a dezvoltat o pasiune şi pentru antrenorat, iar unde pasiunea, dăruinţa şi dorinţa de muncă se combină, rezultatul nu poate fi decât unul foarte bun. În aceste condiţii, Adrian Popuţea a dorit să devină antrenor cu acte în regulă la CSM Zalău, iar pentru asta a fost nevoit să susţină un examen, pe care l-a trecut cu brio.

Astfel, Adrian Popuţea va fi coleg cu maestrul Ioan Dragoş, cel care i-a fost antrenor, cei doi fiind noii antrenori de box ai CSM Zalău. Alături de Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea rămâne în continuare şi Ioan Popa, care îi va ajuta cum poate.

“Un mare plus pentru Adrian Popuţea. Sunt foarte mulţumit de atitudinea lui, chiar dacă încă nu a fost angajat, până nu a susţinut examenul, el şi-a îndeplinit cu vârf şi îndesat datoria de antrenor. Am o impresie foarte bună despre Adi, colaborez foarte bine cu el şi sper din tot sufletul să avem o colaborare reuşită foarte mulţi ani, mai ales că a trecut examenul şi a devenit oficial antrenor la CSM Zalău. Şi domnul Popa ne ajută în continuare, ne sprijină, îi cerem sfaturi, îl avem în continuare lângă noi La finalul lunii vom participa la Campionatul Naţional de fete, unde voi fi plecat cu Adi şi domnul Popa ne va ajuta, conducând şedinţele de antrenament ale juniorilor”, ne-a spus Ioan Dragoş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX