Connect with us

FOTBAL

Marius Muntean jr. ajunge la CS Atletic Zalău


Talentatul junior jibouan a decis în această vară să schimbe echipa şi a ales să joace la un nivel mai ridicat, pentru juniorii republicani de la CS Atletic Zalău


Pe când avea doar 15 ani, Marius Muntean jr. a şi debutat pentru echipa de seniori de la Rapid Jibou, într-un meci cu Dumbrava Gâlgău. El a mai fost la diferite acţiuni pentru formarea naţionalei U 15 şi a fost între primii 80 de juniori din ţară la categoria sa, însă după câţiva ani petrecuţi în curtea celor de la Rapid Jibou, tânărul fotbalist şi-a dat seama că are nevoie de o echipă la un nivel mai ridicat pentru a progresa.

Astfel, în această vară, Marius Muntean jr. a decis să facă o schimbare şi a ales să plece la CS Atletic Zalău, unde va evolua pentru grupele de juniori republicani.

“Mă bucur foarte mult că am făcut această alegere. Grupul este foarte unit şi din prima zi m-am împrietenit cu toţi colegii. Antrenamentele sunt foarte diferite faţă de ce făceam până acum, avem condiţii foarte bune, iar antrenorii sunt foarte dedicaţi în ceea ce fac. Ne explică foarte mult şi acest lucru m-a impresionat”, ne-a declarat Marius Muntean jr, care deja a efectuat primele antrenamente cu noua sa echipă.

Născut pe 20 februarie 2002, Marius Muntean jr. mai poate evolua încă două sezoane la juniori şi speră ca în perioada pe care o va petrece la CS Atletic Zalău să crească în valoare.

“Am ales să plec la CS Atletic Zalău deoarece am vrut să joc la un nivel mai înalt, la o echipă unde să pot juca cu cei de vârsta mea. Este un club ce are juniori republicani şi unde pot să fac performanţă. La Atletic am mai multe şanse să mă vadă o echipă din ţară sau din străinătate”, a mai spus Marius Muntean jr.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL