Connect with us

DIVIZIA A1

CS Volei Municipal Zalău se reuneşte în efectiv restrâns


Primul antrenament al grupării de sub Meseş este programat luni, însă antrenorul Nikolay Jeliazkov va avea doar patru jucători la pregătire, mai mulţi dintre voleibalişti fiind angrenaţi în această perioadă cu echipele naţionale, în pregătirile preliminariilor Campionatului European


Mai bine de trei luni de zile, voleibaliştii de la Volei Municipal Zalău s-au aflat în vacanţă, însă aceasta se află pe sfârşit, luni fiind programată reunirea lotului în vederea pregătirii sezonului 2018 – 2019. Antrenorul Nikolay Jeliazkov a programat prima şedinţă de pregătire pe data de 6 august, de la ora 10.00, însă la primele antrenamente va avea un efectiv restrâns.

Nu mai puţin de cinci jucători de la CSVM Zalău au fost convocaţi la naţionala României, care se pregăteşte de preliminariile Campionatului European, astfel că Cristian Bartha, Andrei Spînu, Rareş Bălean, Mihai Gheorghiţă şi Ciprian Matei vor veni la Zalău doar spre finalul lunii august, după meciurile cu Danemarca şi Finlanda.

Pe lângă cei cinci români, de la primele antrenamente vor mai lipsi Philipp Kroiss, convocat la naţionala Austriei, dar şi bulgarul Miroslav Gradinarov.

Ca în fiecare vară, la reunire nu va ajunge nici căpitanul Leo Dal Bosco, brazilianul urmând să sosească la Zalău doar pe 13 august.

“Vom fi în efectiv mai redus în primele săptămâni, dar vom pune accent pe forţă. În luna august ne vom pregăti doar la Zalău şi nu vom participa la niciun turneu de verificare, decât în luna septembrie când vom avea toţi jucătorii”, ne-a informat Nikolay Jeliazkov.

În condiţiile în care şapte jucători sunt convocaţi la echipele naţionale, iar brazilianul Leo va ajunge la Zalău doar pe 13 august, în prima săptămână, antrenorul va lucra doar cu patru jucători, Filip Constantin, Răzvan Mihalcea, Paul Şomoi şi Jani Jeliazkov.

Volei Municipal Zalău va avea la dispoziţie două luni să se pregătească de începerea sezonului. Prima etapă din Divizia A1 este programată pe 13 octombrie, când zălăuanii vor juca pe teren propriu cu Explorări Baia Mare.

Gruparea de sub Meseş îşi va începe parcursul european în luna noiembrie când este programat “dubla” cu Buducnost Podgorica din Cupa Challenge.

Mai multe, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 8 august.

1012 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1