Connect with us

FOTBAL

Vlad Opriş lasă UTA Arad pentru Luceafărul Oradea


După ce s-a pregătit câteva săptămâni cu gruparea din Arad, fotbalistul a semnat în cele din urmă cu Luceafărul Oradea şi va evolua tot în liga secundă şi din campionatul care va începe la final de săptămână


Deşi are doar 21 de ani, şimleuanul Vlad Opriş are cu cv bogat, cu prezenţe la mai multe echipe de Liga a III-a, precum CSM Sighetu Marmaţiei, Unirea Jucu, dar şi în Liga a II-a, la Juventus Bucureşti, CS Baloteşti sau Foresta Suceava.

Şi în sezonul viitor, fundaşul va putea fi văzut în eşalonul secund, însă nu la UTA Arad, grupare cu care s-a pregătit timp de câteva săptămâni. În cele din urmă, Vlad Opriş a plecat de la Arad şi de câteva zile s-a pregătit cu Luceafărul Oradea, formaţie cu care a şi semnat un contract valabil pentru un an de zile.

“La UTA Arad nu am mai vrut eu să rămân şi am decis să vin la Luceafărul Oradea, unde am întâlnit un grup frumos, dornic de performanţă. Faptul că am ajuns la Oradea, consider că am făcut un pas în faţă în cariera mea. Este o echipă unde se pot face lucruri frumoase şi totul este profesionist”, ne-a declarat Vlad Opriş.

Şimleuanul va avea ocazia să debuteze pentru nou sa echipă în prima etapă, în care Luceafărul Oradea va evolua în deplasare la ACS Energeticeanul, sâmbătă, de la ora 11.00.

“Cel mai important lucru este să fiu sănătos. Îmi propun să câştigăm cât mai multe meciuri în acest campionat şi de ce nu să ne clasăm în primele 5 – 6 locuri”, a mai spus fotbalistul.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL