Connect with us

BOX

Adrian Popuţea şi-a asigurat o medalie la Cupa României de Seniori


Cel mai valoros pugilist al judeţului Sălaj s-a calificat în semifinale, având deja asigurată medalia de bronz, urmând ca azi după amiază să de dueleze cu Cristian Filip de la Dinamo Bucureşti, pentru un loc în marea finală


Nu mai încape urmă de îndoială despre faptul că Adrian Popuţea este cel mai valoros pugilist al judeţului Sălaj, la ora actuală. Elevul lui Ioan Dragoş de la CSM Zalău este multiplu medaliat la Campionatele Naţionale şi la Cupa României.

În această perioadă, pugilistul sălăjean se află la Iaşi, unde boxează la ediţia din acest an a Cupei României de Seniori. După ce a cucerit aurul la ediţia de anul trecut, Adrian Popuţea s-a deplasat încrezător la competiţie de la Iaşi, cu gândul la o nouă medalie.

Popuţea a debutat ieri în cadrul competiţiei, primul adversar al sălăjeanului fiind Cristian Dumitrache, un sportiv legitimat la Metrorex Bucureşti. După un meci disputat, dar controlat de sălăjean, arbitrii l-au declarat învingător la puncte pe Adrian Popuţea.

Prin urmare, calificat în faza semifinalelor, elevul lui Ioan Dragoş are deja asigurată medalia de bronz, ceea ce înseamnă că obiectivul pugilistului de la CSM Zalău a fost îndeplinit, urmând să se dueleze cu Cristian Filip, de la Dinamo Bucureşti, pentru un loc în marea finală.

Să spunem că Filip îşi are originile în Sălaj, mai exact în satul Noţig, acolo unde a copilărit tatăl său, până la vârsta de 14 ani, după care s-a mutat în Baia Mare, oraşul natal al lui Cristian Filip.

Meciul dintre Popuţea şi Filip va avea loc chiar astăzi în cadrul Galei de Box ce va începe la ora 17.00, disputa dintre cei doi fiind a şaptea din cele opt partide programate astăzi.

Mai multe despre acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 8 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX